Μπορεί στην τρίτη του ανοιχτή συζήτηση με τους χρήστες του Internet (Ask Me Anything), μέσω του site Reddit, ο Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft και του φιλανθρωπικού ιδρύματος Bill and Melinda Gates,  να μην 'κέρδισε το internet' με τις απαντήσεις του, αλλά προέβη σε μερικές αποκαλύψεις πιο προσωπικού χαρακτήρα. Όπως για παράδειγμα ότι προτιμά τις έτοιμες σάλτσες από την μαρινάδα στο barbecue ή ότι έχει δύο σκύλους που τους έχει ονομάσει Oreo και Nilla.

 

Στις απαντήσεις σε ερωτήματα των χρηστών του Reddit, o Μπιλ Γκέιτς δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο στο πρόσωπο του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από κάποιον εάν υπάρχει κάτι στη ζωή του που μετάνοιωσε και κάτι για το οποίο δεν μετάνοιωσε, ο Γκείτς έδωσε την παρακάτω αφοπλιστικά ειλικρινή απάντηση:

 

"Νιώθω λίγο χαζός που δεν γνωρίζω ξένες γλώσσες. Στο σχολείο έκανα Ελληνικά και Λατινικά και έπαιρνα μονίμως άριστα, πράγμα που εμπλούτισε το λεξιλόγιό μου, αλλά μακάρι να ήξερα να μιλάω Γαλλικά, Αραβικά ή Κινέζικα. Συνεχίζω να ελπίζω ότι θα βρω το χρόνο να ξεκινήσω Γαλλικά που είναι πιο εύκολα. Εϊναι αξιοθαύμαστο που ο Mark Zuckerberg έμαθε Κινέζικα και πήρε μέρος σε συζήτηση με Κινέζους φοιτητές - Απίστευτο!".

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr