Μετά την παρουσίαση του εντυπωσιακού εργαλείου αυτόματης μετάφρασης φωνητικών κλήσεων που έκανε το Skype προ λίγων ημερών, η Google ετοιμάζει μια νέα βελτιωμένη εκδοχή της δικής της εφαρμογής μεταφράσεων Google Translate εισάγοντας πολλές νέες λειτουργίες, σύμφωνα με τους New York Times.

 

Ήδη το application μεταφράσεων για mobile συσκευές της Google, προσφέρει γραπτή μετάφραση σε πάνω από 90 γλώσσες ενώ υποστηρίζει και την φωνητική απαγγελία μεταφράσεων σε αρκετές από αυτές.

 

Ανάμεσα στα νεα εργαλεία που πρόκειται να λανσάρει στη βελτιωμένη βερσιόν της εφαρμογής της, που χρησιμοποιείται από 500 εκατομμύρια χρήστες το μήνα, η Google θα παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης μιας ομιλούμενης γλώσσας και τη μετατροπή της σε μεταφρασμένο κείμενο με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ και σε ελάχιστο χρόνο. 

 

Με μόλις 10 γλώσσες να κυριαρχούν κατά 80 έως 90 τοις εκατό στο διαδίκτυο σήμερα, οι βελτιωμένες μεταφράσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που πληροφορείται ένα μεγάλο κομμάτι των χρηστών του Internet, παγκοσμίως, ανέφερε ο υπέυθυνος του Google Translate.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr