Η LG παρουσίασε την τηλεόραση που διπλώνεται

Η LG παρουσίασε την τηλεόραση που διπλώνεται Facebook Twitter
0

Νέα τηλεόραση που μπορεί να τυλιχτεί σαν ρολό και να την πάρει κανείς μαζί του παρουσίασε η  νοτιοκορεατική εταιρεία LG.

Η τηλεόραση που θα θυμίζει ρολό χαρτιού όταν " τυλιχτεί" θα έχει διάμετρο τριών εκατοστών, είναι 18 ιντσών και αναμένεται να «μεγαλώσει» το 2017, όταν η εταιρεία υπόσχεται ότι θα παρουσιάσει νέα εύκαμπτη τηλεόραση  60'' (1,52 μέτρων).


«Οι ευέλικτες οθόνες είναι μια συναρπαστική προοπτική. Πρώτα απ 'όλα, είναι πολύ πιο ανθεκτικές από τις συμβατικές οθόνες", δήλωσε ο Stephen Graves, του  Stuff. tv.

Το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις είναι το υψηλό τους κόστος μέχρι η παραγωγή να γίνει μαζική.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εκδότες φοβούνται ότι τα chatbots και οι περιλήψεις μέσω AI σηματοδοτούν το «τέλος της εποχής της επισκεψιμότητας»

Τech & Science / Τα chatbots και οι περιλήψεις μέσω AI σηματοδοτούν το «τέλος της εποχής της επισκεψιμότητας» στα ειδησεογραφικά sites

Η επισκεψιμότητα προς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες έχει ήδη υποχωρήσει κατά ένα τρίτο μέσα σε μόλις έναν χρόνο παγκοσμίως, λόγω της ανόδου των AI overviews και των chatbots
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΗ - Ένα κόκκινο pixel στο χιόνι: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη έλυσε το μυστήριο ενός αγνοούμενου ορειβάτη

Τech & Science / Ένα κόκκινο pixel στο χιόνι: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη έλυσε το μυστήριο ενός αγνοούμενου ορειβάτη

Μετά τη διακοπή των ερευνών λόγω χιονιού το 2024, το 2025 η τεχνητή νοημοσύνη και τα drones ανέλαβαν να σαρώσουν τις δύσβατες πλαγιές των Άλπεων για τον εντοπισμό του
THE LIFO TEAM