Ο αγώνας Βραζιλία-Γερμανία έσπασε κάθε ρεκόρ στο Twitter

Ο αγώνας Βραζιλία-Γερμανία έσπασε κάθε ρεκόρ στο Twitter Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τα στοιχεία που πόσταρε πριν λίγο στον επίσημο λογαριασμό της, η πλατφόρμα, ο αγώνας μεταξύ Βραζιλίας και Γερμανίας που έληξε με το αποστομωτικό σκορ 1-7 αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο αθλητικό γεγονός στην ιστορία του Twitter.

Μέχρι την ώρα που ανέβηκε το εν λόγω tweet, είχαν καταγραφεί 35,6 εκατομμύρια tweets, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 16,7 εκταμμυρίων 'τιτιβισμάτων' που είχε συγκεντρώσει ο αγώνας μεταξύ Βραζιλίας και Χιλής προ δύο περίπου εβδομάδων.

Όπως αναφέρουν τα στατιστικά της πλατφόρμας, το γκόλ του Sami Khendira στο 29ο λεπτό του αγώνα, πυροδότησε τον αριθμό-ρεκόρ των 580,166 tweets το λεπτό, που ξεπερνά με ευκολία τα προηγούμενα ρεκόρ που σημειώθηκαν στο ματς μεταξύ Βραζιλίας και Χιλής (389.000 tweets / λεπτό) αλλά και στον 48ο τελικό του Αμερικανικού ποδοσφαίρου (382,000 tweets / λεπτό). 

[TNW]

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM