Ρεκόρ tweets για τον αγώνα Βραζιλία - Χιλή

Ρεκόρ tweets για τον αγώνα Βραζιλία - Χιλή Facebook Twitter
1

Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ αποκάλυψε προ ολίγου το Twitter, που αποδεικνύει την απήχηση του κοινωνικού δικτύου, αλλά και την επιλογή του κόσμου να χρησιμοποιεί τα social media ως "δεύτερη οθόνη" (second screen) ιδίως κατά τη διάρκεια μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Σύμφωνα με τα παρακάτω Tweet, λοιπόν, ο αγώνας Βραζιλία - Χιλή που στην κανονική του διάρκεια -και την παράταση- βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με σκορ 1-1 και πήγε στα πέναλτι με νικήτρια την ομάδα της Βραζιλίας επί της Χιλής με 3-2, ήταν το αθλητικό γεγονός με τα περισσότερα Tweets σε πραγματικό χρόνο.

Συνολικά αναρτήθηκαν 16,4 εκατομμύρια tweets κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, που είναι τα περισσότερα που έχει συγκεντρώσει ποτέ αγώνας του Μουντιάλ.

Παράλληλα η εταιρεία αναφέρει ότι μόλις ο αμυντικός της εθνικής ομάδας της Χιλής Gonzalo Jara έχασε το καθοριστικό πέναλτι, αναρτήθηκαν 389.000 tweets το λεπτό, αφήνοντας πίσω το πρόσφατο superbowl (τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου) που είχε συγκεντρώσει 382.000 tweets.

Γεγονός που κάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το αθλητικό γεγονός με τα περισσότερα Tweets σε πραγματικό χρόνο, στην ιστορία. Ένα ρεκόρ που αναμένεται να καταρριφθεί καθώς ακόμα το Μουντιάλ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, το Twitter έχει καταγράψει πάνω από 300 εκατομμύρια tweets, με αναφορές στο Μουντιάλ, όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου είχαν συγκεντρώσει συνολικά 150 εκατομμύρια tweets.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μουντιάλ έπρεπε να διοργανώσουμε κι εμείς, όχι Ολυμπιάδα. Είναι μεγαλύτερο γεγονός, δεν έχουμε διοργνώσει ποτέ κι έπειτα θα έπιαναν τόπο και τα γήπεδα.Στις Ολυμπιάδες οι εξέδρες είναι άδειες κι έπειτα τα γήπεδα αραχνιάζουν.