CES 2014: Κυρτή τηλεόραση που αλλάζει σχήμα από τη Samsung

,
1

Παράλληλα με τις νέες, κορυφαίες προτάσεις στις τηλεοράσεις που μόλις αποκάλυψε ο μεγάλος Κορεάτης παίκτης των ηλεκτρονικών, Samsung, στις 105 ίντσες κυρτής οθόνης, τεχνολογίας OLED, με ανάλυση 4Κ (UHD) και μια μεγάλη γκάμα ψηφιακών ευκολιών, παρουσίασε ένα protoype τηλεόρασης με κυρτή οθόνη, μεγέθους 85 ιντσών, που αλλάζει σχήμα (κυρτότητα) από το τηλεχειριστήριο, ανάλογα με τον αριθμό θεατών.

Πρόκειται για μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσιάσεις προϊόντων που έγιναν μέχρι στιγμής στην έκθεση ηλεκτρονικών CES, που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με την εταιρεία, η κυρτή οθόνη, εμπλουτίζει την εμπειρία θέασης και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την απόσταση και τον αριθμό θεατών, ενώ όταν δεν βρίσκεται σε λειτουργία, μπορεί να παραμένει εντελώς επίπεδη.

Δείτε την παρουσίαση του Cnet

Κι ένα ευτράπελο:

Στην παρουσίαση της τηλεόρασης των 105 ιντσών που προαναφέραμε, ήταν παρών και ο σκηνοθέτης της σειράς ταινιών Transformers, όπου θα μιλούσε ως ειδικός για το concept των κυρτών οθονών που λανσάρει η Samsung. Όμως ένα πρόβλημα στον ηλεκτρονικό υποβολέα, τον έκανε να χάσει τα λόγια του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την παρουσίαση, εν μέσω μιας γενικής αμηχανίας.

Πριν από λίγο, ο γνωστός σκηνοθέτης, ζήτησε συγγνώμη από την Samsung και το κοινό, με ένα σύντομο blog post.

Δείτε τη σκηνή που αποχωρεί από το πάνελ, εδώ

[via]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια