Amazon υψηλής ευκρίνειας

Amazon υψηλής ευκρίνειας Facebook Twitter
0

Ακούγεται παράξενο μια εταιρεία που ειδικεύεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, να οδηγεί τις εξελίξεις στις τηλεοπτικές παραγωγές υψηλής ευκρίνειας, όμως είναι γεγονός. Ήδη η εταιρεία του Jeff Bezos έχει παράξει και κυκλοφορήσει 5 κωμικές σειρές (είχαμε αναφερθεί σε δύο από αυτές εδώ) μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας της Amazon Instant Video, ενώ ετοιμάζεται να λανσάρει άλλες 5.

Σήμερα ο διευθυντής των Amazon Studios, Roy Price, ανακοίωνσε πως όλες οι νέες παραγωγές της Amazon (συνολικά 10 τίτλοι) και οι πιλότοι των νέων σειρών για το 2014, θα γυριστούν σε ανάλυση 4Κ, δηλαδή σε τέσσερεις φορές υψηλότερη ανάλυση από το κραταιό High Definition, στα 1080p.

Βέβαια, παρά τη δήλωση του Price, είναι δύσκολο να οριστεί το πως οι θεατές θα έχουν πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο, αφού τόσο το streaming όσο και η διαθεσιμότητα οθονών που να υποστηρίζουν την ανάλυση 4K θεωρούνται ακόμα δυσπρόσιτα, για την πλειοψηφία του κόσμου.

[via]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM