LIVE!

Η Microsoft έβγαλε σειρά προϊόντων αντί-Google

Η Microsoft έβγαλε σειρά προϊόντων αντί-Google Facebook Twitter
7

Στο νέο επεισόδιο της κόντρας μεταξύ των δύο τεχνολογικών κολοσσών, η Microsoft δημιούργησε τη σειρά "Scroogled" με μπλουζάκια, καπέλα, κούπες κ.ά. που σατιρίζουν την Google. Στο επίκεντρο της κριτικής είναι η χρησιμοποίηση, από τη μεριά της Google, των email των χρηστών της για εξειδικευμένες διαφημιστές καμπάνιες για το κάθε άτομο ξεχωριστά καθώς και η τοποθέτηση πληρωμένων καταχωρήσεων στα αποτέλεσμα της έρευνας στο Google Shopping.

Τα μπλουζάκια στοιχίζουν 11,99 δολ. και οι κούπες 7,99 δολ. και ως "μοντέλα" της νέας σειράς έχουν χρησιμοποιηθεί άτομα από την ομάδα Δημοσίων Σχέσεων της Microsoft.

Τech & Science
7

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕΛΗΝΗ ΦΕΓΓΑΡΙ ΡΕΒΙΘΙΑ

Τech & Science / Επιστήμονες καλλιέργησαν ρεβίθια σε προσομοιωμένο σεληνιακό χώμα

Το σεληνιακό έδαφος δεν υποστηρίζει την υγιή ανάπτυξη των φυτών, καθώς περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις ορισμένων μετάλλων, δεν επιτρέπει στο νερό να φιλτράρεται εύκολα και δεν διαθέτει το μικροβίωμα που βρίσκεται στα γήινα εδάφη
THE LIFO TEAM
ΕΓΚΥΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Τech & Science / Έρευνα: Οι γυναίκες χάνουν φαιά ουσία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Πρόσφατη μελέτη, η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα, δείχνει ότι η εγκυμοσύνη επηρεάζει σημαντικά τη δομή του εγκεφάλου και προσφέρει νέα στοιχεία για τις νευρολογικές αλλαγές στις μέλλουσες μητέρες
THE LIFO TEAM
Ο Ben Affleck ίδρυσε αθόρυβα εταιρεία ΑΙ για σκηνοθέτες και μόλις την αγόρασε το Netflix

Τech & Science / Ο Ben Affleck ίδρυσε αθόρυβα εταιρεία ΑΙ για σκηνοθέτες και μόλις την αγόρασε το Netflix

Το Netflix αγόρασε την εταιρεία ΑΙ που είχε ιδρύσει ο Μπεν Άφλεκ για σκηνοθέτες, φέρνοντας την τεχνητή νοημοσύνη από τη θεωρία κατευθείαν στο εσωτερικό της κινηματογραφικής παραγωγής.
THE LIFO TEAM
ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΠΑ ANTHROPIC

Τech & Science / Anthropic και Πεντάγωνο ξανά σε διαπραγματεύσεις για τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης από τον στρατό

Προ ολίγων ημερών η εταιρεία ήλθε σε ρήξη με την κυβέρνηση Τραμπ - Απαίτησε διαβεβαιώσεις ότι τα AI μοντέλα της δεν θα χρησιμοποιηθούν για «μαζική επιτήρηση Αμερικανών πολιτών» ή «ανάπτυξη αυτόνομων οπλικών συστημάτων»
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
και καλά η Microsoft δεν κάνει αυτά που κάνει η Google!εδώ γέλασαν τα τσιμέντα...πάρτε το χαμπάρι - αφού διαβάσατε αυτό που γράφω - κάποιος τρίτος το διαβάζει και τα κρατάει κιόλας ( υπάρχουν σχετικές νομοθεσίες για τις εταιρίες ISP και άλλα όμοια ... )
Η αρνητική διαφήμιση επιτρέπεται μόνο στην πολιτική και στα κόμματα στην Ελλάδα από νόμο. πχ η Fiat δεν μπορεί να βγάλει διαφήμιση με αρνητικό περιεχόμενο για την Toyota ή κάποιο άλλο ανταγωνιστή της αλλά η ΝΔ μπορεί για τον Σύριζα.