Η Microsoft έβγαλε σειρά προϊόντων αντί-Google

Η Microsoft έβγαλε σειρά προϊόντων αντί-Google Facebook Twitter
7

Στο νέο επεισόδιο της κόντρας μεταξύ των δύο τεχνολογικών κολοσσών, η Microsoft δημιούργησε τη σειρά "Scroogled" με μπλουζάκια, καπέλα, κούπες κ.ά. που σατιρίζουν την Google. Στο επίκεντρο της κριτικής είναι η χρησιμοποίηση, από τη μεριά της Google, των email των χρηστών της για εξειδικευμένες διαφημιστές καμπάνιες για το κάθε άτομο ξεχωριστά καθώς και η τοποθέτηση πληρωμένων καταχωρήσεων στα αποτέλεσμα της έρευνας στο Google Shopping.

Τα μπλουζάκια στοιχίζουν 11,99 δολ. και οι κούπες 7,99 δολ. και ως "μοντέλα" της νέας σειράς έχουν χρησιμοποιηθεί άτομα από την ομάδα Δημοσίων Σχέσεων της Microsoft.

Τech & Science
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Πώς η τεχνητή νοημοσύνη βοήθησε στην ταυτοποίηση ενός Ναζί εκτελεστή

Αρχαιολογία & Ιστορία / Πώς η τεχνητή νοημοσύνη βοήθησε στην ταυτοποίηση ενός ναζί εκτελεστή

Μετά από έξι δεκαετίες, ο Γερμανός ιστορικός Γιούργκεν Ματέους κατάφερε να αποκαλύψει την ταυτότητα του αξιωματικού των SS που εκτελεί εν ψυχρώ έναν Εβραίο σε μία από τις πιο ανατριχιαστικές εικόνες του Ολοκαυτώματος.
THE LIFO TEAM
Αστρονόμοι ετοιμάζονται να τραβήξουν «επαναστατικό» κινούμενο πλάνο μαύρης τρύπας

Τech & Science / Αστρονόμοι ετοιμάζονται να τραβήξουν «επαναστατικό» κινούμενο πλάνο μαύρης τρύπας

Οι επιστήμονες αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο ότι οι μαύρες τρύπες κατέχουν το κλειδί για την κατανόηση του πώς σχηματίστηκαν οι πρώτοι γαλαξίες στο πρώιμο σύμπαν και πώς εξελίχθηκαν
THE LIFO TEAM
Τα social media ίσως τελικά να μην επιδεινώνουν τη ψυχική υγεία των εφήβων, διαπιστώνει μελέτη

Τech & Science / Τα social media ίσως τελικά να μην επιδεινώνουν τη ψυχική υγεία των εφήβων, διαπιστώνει μελέτη

Οι ερευνητές τονίζουν ότι η προσοχή θα πρέπει να στραφεί στο τι κάνουν οι νέοι στο διαδίκτυο, με ποιους συνδέονται και πόση υποστήριξη νιώθουν ότι έχουν στην καθημερινή τους ζωή
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
και καλά η Microsoft δεν κάνει αυτά που κάνει η Google!εδώ γέλασαν τα τσιμέντα...πάρτε το χαμπάρι - αφού διαβάσατε αυτό που γράφω - κάποιος τρίτος το διαβάζει και τα κρατάει κιόλας ( υπάρχουν σχετικές νομοθεσίες για τις εταιρίες ISP και άλλα όμοια ... )
Η αρνητική διαφήμιση επιτρέπεται μόνο στην πολιτική και στα κόμματα στην Ελλάδα από νόμο. πχ η Fiat δεν μπορεί να βγάλει διαφήμιση με αρνητικό περιεχόμενο για την Toyota ή κάποιο άλλο ανταγωνιστή της αλλά η ΝΔ μπορεί για τον Σύριζα.