Windows 8.1 από σήμερα

Windows 8.1 από σήμερα Facebook Twitter
5

 

Την αναβάθμιση των Windows 8.1 θα μπορούν να κατεβάσουν από σήμερα το μεσημέρι, όσοι χρήστες το επιθυμούν, δωρεάν.

Με αυτή, όσοι «τρέχουν» τα Windows 8 θα λύσουν κάποια προβλήματα του λειτουργικού, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και νέες δυνατότητες που προσφέρονται.

Έτσι λοιπόν, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Windows Store, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να προμηθεύονται από τις 2:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) την αναβάθμιση 8.1, ενώ από αύριο θα πωλούνται και στα καταστήματα «πακέτα» του λογισμικού.

Τech & Science
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ΦΙλε τα OSX ειναι ισως το καλυτερο και πιο stable λειτουργικο ever και ειμαι μεγαλος φαν.Αλλα αυτη τη στιγμη τα windows δοκιμαζουν επιτελους καινουρια πραγματα κι ειναι πραγματικα ενδιαφερον να ασχοληθεις μαζι τους.
Ενδιαφέρον αυτό που λες, αλλά είναι πολύ αργά. Δεν τολμώ καν να αγοράσω ένα μηχάνημα με OS που σε 3-4 χρόνια μπορεί να σέρνεται και να θέλει format για να αναστηθεί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για πειραματισμούς. Δε χρωστάω τίποτα στη Microsoft και τα κακοσχεδιασμένα προϊόντα της.Όλοι που ξέρω που έφυγαν από windows και πήγαν σε OS X δεν ξαναγυρνούν πίσω. Το αντίστροφο δεν έχω δει να συμβαίνει.
@Αστικός ΜύθοςΜάλλον μιλάς για πολύ παλαιότερες εκδόσεις των windows και σε υπολογιστές που ο χρήστης δεν ξέρει τι προγράμματα έχει βάλει... Ακόμη και σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο (που δεν νομίζω να γίνει από ότι βλέπω μέχρι τώρα) στα windows 8 έχουν προνοήσει με ένα μαγικό κουμπί refresh που στα κάνει σαν να τα έβαλες πρώτη μέρα χωρίς να χάσεις τίποτα.