H νέα διαφήμιση της Samsung κατά του iPhone 5

H νέα διαφήμιση της Samsung κατά του iPhone 5 Facebook Twitter
4

Μέσω του τηλεοπτικού δικτύου NBC, η Samsung εξακολουθεί να χλευάζει το νέο iPhone 5 και την Αpple, καθώς κυκλοφόρησε μία νέα διαφήμιση όπου κοροϊδεύει τους λάτρεις της Apple που θέλουν να αποκτήσουν πρώτοι το νέο smartphone, περιμένοντας υπομονετικά στη μεγάλη ουρά που έχει σχιματιστεί έξω από ένα Apple Store.

Δίπλα τους περνάνε διάφοροι περαστικοί που κρατάνε στα χέρια τους το Samsung Galaxy SIII, το οποίο παρουσιάζεται ως ο υπέρτατος πειρασμός. Όπως λένε και οι κάτοχοι της συσκευής «the next best thing is already here».

Τα πράγματα για τη Samsung δεν πήγαν και τόσο καλά, όσον αφορά την καμπάνια της εταιρείας στο Facebook καθώς στην ερώτηση «ποια θα ήταν η μοναδική ηλεκτρική συσκευή που θα θέλατε να έχετε μαζί σας σε ένα ερημικό νησί» οι χρήστες απάνταγαν μ' ένα στόμα, με μια φωνή: «Το iPhone 5 φυσικά!».

H νέα διαφήμιση της Samsung κατά του iPhone 5 Facebook Twitter
Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια