ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κορωνοϊός: Τανιμανίδης και Μπόμπα έκαναν εθελοντικά εξέταση για να γίνουν δότες πλάσματος

Κορωνοϊός: Τανιμανίδης και Μπόμπα έκαναν εθελοντικά εξέταση για να γίνουν δότες πλάσματος Facebook Twitter
0

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσαν πως έκαναν εξετάσεις για να γίνουν δότες πλάσματος.

Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκαν να συμμετάσχουν για την χορήγηση πλάσματος ιαθέντων από Covid-19 σε ασθενείς. Το ζευγάρι αποκάλυψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι είναι μεταξύ των 11 ατόμων που έχουν δώσει αίμα, προκειμένουν να διαπιστωθεί αν έχουν αναπτύξει τα απαραίτητα αντισώματα στην νόσο Covid-19 για να γίνουν δότες για άλλους ασθενείς που δίνουν ακόμα μάχη με τον κορωνοϊό.

«Ελπίζουμε να είμαστε κατάλληλοι δότες και να μπορούμε», δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα «Δώσαμε λίγο περισσότερο αίμα από αυτό που δίνουμε για εξετάσεις», πρόσθεσε. «Μας πήρε ο ΕΟΔΥ», διευκρίνισε ο Σάκης Τανιμανίδης. «Ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα, τα περιμένουμε. Είναι πολύ σημαντικό να μάθει ο κόσμος πώς μπορεί να βοηθήσει».

Το ζευγάρι προέτρεψε όσους έχουν νοσήσει να δηλώσουν εθελοντές για αυτή την μελέτη. Η διαδικασία ελέγχου της καταλληλότητας ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη.

Δείτε τις δηλώσεις του ζευγαριού:

 
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM