ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2017 | 22:38

...................

Είμαι ο 10.9.2017/22:37 "......................"Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα σχόλια. Όλα βοήθησαν, το καθένα με τον τρόπο του. Δεν θα μακρηγορήσω, θέλω μόνο να επισημάνω σε όσους τυχόν προβληματίζονται για την προσέγγιση των ψυχικώς πασχόντων και ειδικά των διπολικών, όπως εγώ: "Το χάος στο μυαλό ενός διπολικού, ειναι μια μορφή τάξης που ο 'λογικός' σωστά δεν μπορεί να κατανοήσει, ωστόσο ο διπολικός αντιλαμβάνεται απόλυτα την αδυναμία του 'λογικού' να τον καταλάβει, χωρίς ωστόσο να μπορεί και να πράξει κάτι προς τούτο και αυτό τον κουράζει διπλά". Και πάλι σας ευχαριστώ.Υ.Γ. Είναι πολύ σημαντικό και παρήγορο, πιστεύω για κάθε άνθρωπο, αλλά ειδικά για τους ασθενούντες υπό οιαδήποτε μορφή ασθένειας, πολύ δε περισσότερο ψυχικής, αφού αυτή "φέρει" πολύ πόνο, ότι κάπου, κάποιος/α, νοιάζεται για σένα..................................Αυτά και καληνύχτα σε όλους.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπερα...Μακαρι να σε βοηθησαν και να σε αγγιξαν εστω και λιγο οσα και αν γραψαμε ολοι στην προηγουμενη εξομολογηση σου..Δεν κρυβω να σου ομολογησω πως σκεφτομουν πως μπορει να εισαι αυτες τις μερες...Εχω επισκεφθει ενα πολυ καλο μου φιλο σε κλινικη στο παρελθον που ηταν στην ιδια φαση...Εχει βγει προ καιρου,Δοξα τον Θεο,ειναι πολυ καλα τωρα,εχει καιρο να ξανα επηρεαστει και συνεχιζει να εργαζεται και να ειναι καλα!Μην ανησυχεις παληκαρι μου,ολα καλα θα πανε να το δεις!Μερικες φορες σε αυτον τον κοσμο καλυτερα μας καταλαβαινει ενας αγνωστος παρα ενας γνωστος μας οπως λενε!Εχε πιστη και προχωρα γερα!Ολα θα φτιαξουν,να μην στεναχωριεσαι και να χαμογελας παντα σε παρακαλω!!!! :-)