ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Κορωνοϊός - Ικαρία: Αναζητούν τους επιβάτες του Blue Star Mykonos που ταξίδεψαν με τον 25χρονο

Κορωνοϊός - Ικαρία: Αναζητούν τους επιβάτες του Blue Star Mykonos που ταξίδεψαν με τον 25χρονο Facebook Twitter
1

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές της Ικαρίας και έξι ακόμα νησιών μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού - έναν 25χρονο που κατέφτασε με πλοίο στο νησί. 

Ο δήμαρχος της Ικαρίας, Νίκος Καλαμπόγιας, έκανε έκκληση μέσω Facebook σε όσους ταξίδεψαν με το πλοίο Blue Star Mykonos την Παρασκευή 20 Μαρτίου από Πειραιά, να παραμείνουν σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι τις 5 Απριλίου.

Κορωνοϊός - Ικαρία: Αναζητούν τους επιβάτες του Blue Star Mykonos που ταξίδεψαν με τον 25χρονο Facebook Twitter

Στην Λήμνο, σύμφωνα με το τοπικό limnosreport.gr, οι αρχές αναζήτησαν τα 16 άτομα που αποβιβάστηκαν από το πλοίο στην Λήμνο. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου ενημέρωσε την επιτροπή υγείας που πρόσφατα συστάθηκε μαζί με τον έπαρχο και τον διοικητή του νοσοκομείου.

Ο νέος άνδρας από το Λονδίνο, που νόσησε με COVID-19 και οι φίλοι του διέμειναν σε εξοχική κατοικία που διαθέτει η οικογένεια στην Ικαρία και γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του στο βόρειο τμήμα του νησιού, στην περιοχή Ράχες και στο χωριό Άγιος Πολύκαρπος. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, εξετάζεται η πληροφορία για συγκέντρωση περίπου δέκα ατόμων στο σπίτι του νέου, με ντόπιους της περιοχής και οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώνουν ποιοι άλλοι ήταν παρόντες εκτός από την Ολλανδή φίλη του και έναν ακόμα Βρετανό. 

Αρκετά από τα καταστήματα από τα οποία πέρασε ο 25χρονος έχουν κλείσει και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι αποφεύγουν να ψωνίσουν από το σούπερ μάρκετ που προμηθεύτηκε τα βασικά για την διαμονή του στο νησί.

Την Παρασκευή, ο 25χρονος μεταφέρθηκε από την Ικαρία στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας με ειδική πτήση της Πολεμικής Αεροπορίας. Διακομίστηκε με μεταγωγικό C-27 και μεταφέρθηκε μέσα σε ειδική κάψουλα που χρησιμοποιείται για αυτό το σκοπό. 

Ελλάδα
1

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ελλάδα / Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Πιο κοντά στον εντοπισμό των δραστών οι αρχές - Πιθανό να υπήρχε και τέταρτος

Τα στοιχεία των ερευνών που μπορεί να «δείξουν» τους δράστες - Το βίντεο με τον εμπρηστή να πλησιάζει την πολυκατοικία του πρώην βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη
THE LIFO TEAM
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΝΙΓΜΟΥ 8ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 58χρονος που κατηγορείται για απόπειρα πνιγμού 8χρονου με μαξιλάρι

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 58χρονος μπήκε στο σπίτι, απείλησε τα δύο παιδιά, χαστούκισε δύο φορές τον 8χρονο και στη συνέχεια πίεσε το κεφάλι του με ένα μαξιλάρι
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πώς αναστατώνεται η ζωή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων για έναν [...] που νομίζει ότι δεν τον πιάνουν αυτόν οι νόμοι.Ας γίνει καλά και εύχομαι να τον περιμένει ποινική δίωξη και φυλάκιση.