Απαγόρευση κυκλοφορίας: Βίντεο από τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. σε οδηγούς και πεζούς

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Βίντεο από τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. σε οδηγούς και πεζούς Facebook Twitter
2

Βίντεο με τους ελέγχους για την εφαρμογή του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Δεκάδες πολίτες ελέγχθηκαν, με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα έγγραφα, εκτυπωμένα από την πλατφόρμα που ανακοινώθηκε χθες ή χειρόγραφες υπεύθυνες δηλώσεις. Δεν έλειψαν, βέβαια, και κάποιοι –κυρίως νεαρής ηλικίας– που επέλεξαν να στείλουν μήνυμα (sms) στον αριθμό 13033, δηλώνοντας τον λόγο μετακίνησής τους.

Κάποιοι πολίτες που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα δέχτηκαν τις συστάσεις της αστυνομίας, καθώς το ζητούμενο, σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον, είναι να περιοριστεί η κυκλοφορία των πολιτών, προτού αρχίσει η επιβολή προστίμων σε όσους επιμείνουν να αγνοούν όσα έχουν εξαγγελθεί και να μη συμμορφώνονται.

Σε κάποιες περιπτώσεις, κατά τους σημερινούς ελέγχους, οι αστυνομικοί παρέδωσαν οι ίδιοι έγγραφα στους πολίτες, οι οποίοι τα συμπλήρωσαν και τα κράτησαν στην κατοχή τους προκειμένου να τα επιδείξουν σε περίπτωση νέου ελέγχου.

Κλιμάκια της αστυνομίας θα πραγματοποιούν ελέγχους όλο το 24ωρο, καθημερινά, σε ολόκληρη την πόλη, με περιπολίες αλλά και σε σταθερά σημεία, υπενθυμίζοντας στους πολίτες την ατομική τους ευθύνη.

Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.:

 
Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIFO PORTRAITS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα / LiFO Portraits: Εγκαινιάστηκε η μεγάλη φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη του πορτρέτου

Δείτε φωτογραφίες - Παρόντες στην έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σπουδαίες μορφές του πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

Ελλάδα / Ο οικισμός της Ελλάδας που αποθεώνει το National Geographic: «Ο ιδανικός προορισμός για ένα οικογενειακό ταξίδι»

Ο ταξιδιωτικός οδηγός του National Geographic αναδεικνύει ένα ακόμη μέρος της Ελλάδας, που ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για τα πλακόστρωτα δρομάκια χωρίς αυτοκίνητα, τα ασβεστωμένα σπίτια και το «γραφικό σκηνικό για περιπλάνηση»
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΑΣΥ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

Ελλάδα / Ελεγκτής ζητούσε 20 ευρώ από επιβάτες για να μην «κόβει» πρόστιμο - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ο ελεγκτής, είχε ξεκινήσει από θυρωρός και είχε αναβαθμιστεί σε σταθμάρχης μετά από εσωτερική διαδικασία επιλογής προσωπικού και αφού είχε ολοκληρώσει την απαιτούμενη εκπαίδευση
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ας ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ καποιος τη γελοιοτητα, να πιανουν οι αστυνομικοι τα εγγραφα των πολτιων με τα γαντια τους... ΑΠΟ ΕΝΑΝ να παρουν τον ιο, θα τον δωσουν σε πεντε... Δηλαδη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ λογικη ΔΕΝ υπαρχει;;;