SMS από την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112 -Με οδηγίες για τον κοροναϊό

SMS από την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112 -Με οδηγίες για τον κοροναϊό Facebook Twitter
Μήνυμα από το 112 για τον κοροναϊό (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
1

Με μαζική αποστολή SMS, μέσω της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης 112, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παρείχε βασικές οδηγίες για τον κοροναϊό.

Με το μήνυμα, καλούνται όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να μείνουν στο σπίτι όσο γίνεται περισσότερο. Το SMS, μήνυμα ήταν γραμμένο και στα αγγλικά, ενώ οι παραλήπτες του άκουσαν έναν παρατεταμένο ήχο από το κινητό τους την ώρα που εστάλη. 

Όσο για την οδηγία προς τον γενικό πληθυσμό, αυτή ανέφερε: «Μείνετε σπίτι με το παραμικρό σύμπτωμα ίωσης. Αν έχετε συμπτώματα, μιλήστε με γιατρό πριν πάτε στο νοσοκομείο. Τηρείτε τους κανόνες υγιεινής. Μην βάζετε εσάς και άλλους σε κίνδυνο».

SMS από την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112 -Με οδηγίες για τον κοροναϊό Facebook Twitter

Τα κρούσματα του νέου κοροναϊού στην Ελλάδα έφτασαν τα 99 σήμερα, ενώ δεύτερος ασθενής που νοσηλεύεται στην Πάτρα διασωληνώθηκε. Στο μεταξύ, οι νοσοκομειακοί γιατροί μιλούν για κενά στο πρωτόκολλο που ακολουθεί ο ΕΟΔΥ για τον έλεγχο των ύποπτων κρουσμάτων. 

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια