Η Ντόλι Πάρτον θέλει για τα 75α γενέθλιά της ένα εξώφυλλο στο Playboy

Η Ντόλι Πάρτον θέλει για τα 75α γενέθλιά της ένα εξώφυλλο στο Playboy Facebook Twitter
Η βραβευμένη Ντόλι Πάρτον θέλει να γίνει ξανά εξώφυλλο στο Palyboy.
3

Η Ντόλι Πάρτον έκλεισε τα 74 της χρόνια αλλά δεν αφήνει την ηλικία, να της χαλάσει τα σχέδια: θέλει να επιστρέψει στο εξώφυλλο του Playboy.

Η μοναδική δημιουργός του «Jolene» φιλοξενήθηκε πρώτη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού το 1978, όταν ήταν 32 ετών. Τώρα θέλει να επιστρέψει για τα γενέθλιά της.

«Δεν σκοπεύω να συνταξιοδοτηθώ. Μόλις έγινα 74 και σκοπεύω να ξαναβρεθώ σε εξώφυλλο του Playboy» είπε σε συνέντευξή της στα 60 λεπτά Αυστραλία.

«Βλέπετε, έκανα φωτογράφιση στο Playboy πριν από πολλά χρόνια και θα ήταν εξαιρετικό αν ήθελαν να το ξανακάνουμε. Δεν ξέρω αν θέλουν στο περιοδικό, αν θα ήθελαν να είμαι στο εξώφυλλο όταν θα γίνω 75 ετών» είπε.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για την Ντόλι Πάρτον. «Το καλό με μένα είναι ότι έχω τη δική μου ομορφιά. Μοιάζω λίγο σαν καρτούν και τα καρτούν δεν γερνούν τόσο πολύ» είπε.

Η τραγουδίστρια των Grammy ετοιμάζει μάλιστα να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Βιογραφία: Ντόλι» στις 12 Απριλίου. Η ταινία παρουσιάζει το εξαιρετικό της ταξίδι από την παιδική της ηλικία και τα χρόνια της φτώχειας μέχρι τις μέρες της στο Nashville.

Με πληροφορίες από το CNN

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Χαλάλι της!Ήταν και παραμένει όμορφη. Μια γυναίκα-θρύλος της αμερικανικής κάντρι μουσικής.Και αν τα... δύο της μάτια δεν είναι για το Playboy, τότε τι;...Μπράβο της που είναι ακομπλεξάριστη και αυτοσαρκάζεται.