Η Ντόλι Πάρτον θέλει για τα 75α γενέθλιά της ένα εξώφυλλο στο Playboy

Η Ντόλι Πάρτον θέλει για τα 75α γενέθλιά της ένα εξώφυλλο στο Playboy Facebook Twitter
Η βραβευμένη Ντόλι Πάρτον θέλει να γίνει ξανά εξώφυλλο στο Palyboy.
3

Η Ντόλι Πάρτον έκλεισε τα 74 της χρόνια αλλά δεν αφήνει την ηλικία, να της χαλάσει τα σχέδια: θέλει να επιστρέψει στο εξώφυλλο του Playboy.

Η μοναδική δημιουργός του «Jolene» φιλοξενήθηκε πρώτη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού το 1978, όταν ήταν 32 ετών. Τώρα θέλει να επιστρέψει για τα γενέθλιά της.

«Δεν σκοπεύω να συνταξιοδοτηθώ. Μόλις έγινα 74 και σκοπεύω να ξαναβρεθώ σε εξώφυλλο του Playboy» είπε σε συνέντευξή της στα 60 λεπτά Αυστραλία.

«Βλέπετε, έκανα φωτογράφιση στο Playboy πριν από πολλά χρόνια και θα ήταν εξαιρετικό αν ήθελαν να το ξανακάνουμε. Δεν ξέρω αν θέλουν στο περιοδικό, αν θα ήθελαν να είμαι στο εξώφυλλο όταν θα γίνω 75 ετών» είπε.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για την Ντόλι Πάρτον. «Το καλό με μένα είναι ότι έχω τη δική μου ομορφιά. Μοιάζω λίγο σαν καρτούν και τα καρτούν δεν γερνούν τόσο πολύ» είπε.

Η τραγουδίστρια των Grammy ετοιμάζει μάλιστα να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Βιογραφία: Ντόλι» στις 12 Απριλίου. Η ταινία παρουσιάζει το εξαιρετικό της ταξίδι από την παιδική της ηλικία και τα χρόνια της φτώχειας μέχρι τις μέρες της στο Nashville.

Με πληροφορίες από το CNN

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Χαλάλι της!Ήταν και παραμένει όμορφη. Μια γυναίκα-θρύλος της αμερικανικής κάντρι μουσικής.Και αν τα... δύο της μάτια δεν είναι για το Playboy, τότε τι;...Μπράβο της που είναι ακομπλεξάριστη και αυτοσαρκάζεται.