Η Ντόλι Πάρτον θέλει για τα 75α γενέθλιά της ένα εξώφυλλο στο Playboy

Η Ντόλι Πάρτον θέλει για τα 75α γενέθλιά της ένα εξώφυλλο στο Playboy Facebook Twitter
Η βραβευμένη Ντόλι Πάρτον θέλει να γίνει ξανά εξώφυλλο στο Palyboy.
3

Η Ντόλι Πάρτον έκλεισε τα 74 της χρόνια αλλά δεν αφήνει την ηλικία, να της χαλάσει τα σχέδια: θέλει να επιστρέψει στο εξώφυλλο του Playboy.

Η μοναδική δημιουργός του «Jolene» φιλοξενήθηκε πρώτη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού το 1978, όταν ήταν 32 ετών. Τώρα θέλει να επιστρέψει για τα γενέθλιά της.

«Δεν σκοπεύω να συνταξιοδοτηθώ. Μόλις έγινα 74 και σκοπεύω να ξαναβρεθώ σε εξώφυλλο του Playboy» είπε σε συνέντευξή της στα 60 λεπτά Αυστραλία.

«Βλέπετε, έκανα φωτογράφιση στο Playboy πριν από πολλά χρόνια και θα ήταν εξαιρετικό αν ήθελαν να το ξανακάνουμε. Δεν ξέρω αν θέλουν στο περιοδικό, αν θα ήθελαν να είμαι στο εξώφυλλο όταν θα γίνω 75 ετών» είπε.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για την Ντόλι Πάρτον. «Το καλό με μένα είναι ότι έχω τη δική μου ομορφιά. Μοιάζω λίγο σαν καρτούν και τα καρτούν δεν γερνούν τόσο πολύ» είπε.

Η τραγουδίστρια των Grammy ετοιμάζει μάλιστα να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Βιογραφία: Ντόλι» στις 12 Απριλίου. Η ταινία παρουσιάζει το εξαιρετικό της ταξίδι από την παιδική της ηλικία και τα χρόνια της φτώχειας μέχρι τις μέρες της στο Nashville.

Με πληροφορίες από το CNN

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Διεθνή / Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζει επίσημα ότι οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, στέλνοντας ισχυρό πολιτικό μήνυμα υπέρ της ισότητας των φύλων και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Νέο βιβλίο αμφισβητεί τον ισχυρισμό ότι ο Ουίλιαμ του έχει επιτεθεί σωματικά

Στα απομνημονεύματά του ο πρίγκιπας Χάρι είχε ισχυριστεί ότι ο Ουίλιαμ τον άρπαξε από το γιακά και τον έριξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, λόγω διαφωνίας που ξεκίνησε για τη Μέγκαν Μαρκλ
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΖΙΟΥΦΡΕ, ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δεν διέψευσε ποτέ πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε σεξουαλική σχέση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε

Ένα email του 2015 περιλαμβάνει τον ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «συναινετική σεξουαλική σχέση» με τη Βιρτζίνια Τζούφρε, έναν ισχυρισμό που ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν αμφισβήτησε
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Χαλάλι της!Ήταν και παραμένει όμορφη. Μια γυναίκα-θρύλος της αμερικανικής κάντρι μουσικής.Και αν τα... δύο της μάτια δεν είναι για το Playboy, τότε τι;...Μπράβο της που είναι ακομπλεξάριστη και αυτοσαρκάζεται.