Η Ντόλι Πάρτον θέλει για τα 75α γενέθλιά της ένα εξώφυλλο στο Playboy

Η Ντόλι Πάρτον θέλει για τα 75α γενέθλιά της ένα εξώφυλλο στο Playboy Facebook Twitter
Η βραβευμένη Ντόλι Πάρτον θέλει να γίνει ξανά εξώφυλλο στο Palyboy.
3

Η Ντόλι Πάρτον έκλεισε τα 74 της χρόνια αλλά δεν αφήνει την ηλικία, να της χαλάσει τα σχέδια: θέλει να επιστρέψει στο εξώφυλλο του Playboy.

Η μοναδική δημιουργός του «Jolene» φιλοξενήθηκε πρώτη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού το 1978, όταν ήταν 32 ετών. Τώρα θέλει να επιστρέψει για τα γενέθλιά της.

«Δεν σκοπεύω να συνταξιοδοτηθώ. Μόλις έγινα 74 και σκοπεύω να ξαναβρεθώ σε εξώφυλλο του Playboy» είπε σε συνέντευξή της στα 60 λεπτά Αυστραλία.

«Βλέπετε, έκανα φωτογράφιση στο Playboy πριν από πολλά χρόνια και θα ήταν εξαιρετικό αν ήθελαν να το ξανακάνουμε. Δεν ξέρω αν θέλουν στο περιοδικό, αν θα ήθελαν να είμαι στο εξώφυλλο όταν θα γίνω 75 ετών» είπε.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για την Ντόλι Πάρτον. «Το καλό με μένα είναι ότι έχω τη δική μου ομορφιά. Μοιάζω λίγο σαν καρτούν και τα καρτούν δεν γερνούν τόσο πολύ» είπε.

Η τραγουδίστρια των Grammy ετοιμάζει μάλιστα να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Βιογραφία: Ντόλι» στις 12 Απριλίου. Η ταινία παρουσιάζει το εξαιρετικό της ταξίδι από την παιδική της ηλικία και τα χρόνια της φτώχειας μέχρι τις μέρες της στο Nashville.

Με πληροφορίες από το CNN

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΡΑΜΠ ΒΑΝΣ

Διεθνή / Επίθεση Βανς κατά Ισραηλινών υπουργών: «Ο Τραμπ είναι ο μόνος σύμμαχος που σας έχει απομείνει»

Ο Βανς έστρεψε τα πυρά του ιδιαίτερα εναντίον του Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ και του Μπεζαλέλ Σμότριτς, δύο από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες της ακροδεξιάς πτέρυγας της κυβέρνησης Νετανιάχου
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διεθνή / Ο Μακρόν προειδοποιεί για «δύσκολες ημέρες» καθώς νέο κύμα καύσωνα πλήττει τη δυτική Ευρώπη

Θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών αναμένονται σε Γαλλία και Ισπανία, ενώ εκατομμύρια πολίτες ζουν σε περιοχές που έχουν τεθεί σε καθεστώς προειδοποίησης για ακραία ζέστη
THE LIFO TEAM
ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Η Βενετία εξετάζει τουριστικό τέλος εισόδου έως 50 ευρώ για να περιορίσει τον υπερτουρισμό

Το μέτρο θα αφορά όσους επισκέπτονται την πόλη αυθημερόν, ενώ ακόμη και όσοι διανυκτερεύουν θα υποχρεούνται να δηλώσουν την παρουσία τους σε ηλεκτρονική πλατφόρμα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Χαλάλι της!Ήταν και παραμένει όμορφη. Μια γυναίκα-θρύλος της αμερικανικής κάντρι μουσικής.Και αν τα... δύο της μάτια δεν είναι για το Playboy, τότε τι;...Μπράβο της που είναι ακομπλεξάριστη και αυτοσαρκάζεται.