ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Απλά Χάρι» -Ο πρίγκιπας ζήτησε να τον παρουσιάσουν με το όνομά του, χωρίς τίτλο

«Απλά Χάρι» -Ο πρίγκιπας ζήτησε να τον παρουσιάσουν με το όνομά του, χωρίς τίτλο Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε σε εκδήλωση στο Εδιμβούργο
1

Ο δούκας του Σάσεξ ζήτησε να τον παρουσιάσουν με το μικρό του όνομα, απλά ως Χάρι, σε εκδήλωση για τον τουρισμό στο Εδιμβούργο.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία, περίπου ένα μήνα μετά την εγκατάστασή του στον Καναδά, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους, Άρτσι. Η εκδήλωση στην οποία παρέστη στη Σκωτία, για τον οικολογικό τουρισμό, αποτελεί την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το παλάτι, για την απόσυρση του ίδιου και της Μαρκλ από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Η Αγέσα Χαζαρίκα, παρουσιάστρια της εκδήλωσης, κάλεσε τον δούκα του Σάσεξ στη σκηνή αναφερόμενη σε αυτόν με το μικρό του όνομα, σημειώνοντας ότι εκείνος «κατέστησε σαφές ότι όλοι θα πρέπει όλοι να τον αποκαλούμε απλά Χάρι». Ο δούκας δεν θα χρησιμοποιεί τον τίτλο «αυτού βασιλική υψηλότητα» από τις 31 Μαρτίου, όταν θα αποσυρθεί και επίσημα από τα βασιλικά καθήκοντά του.

 

Με πληροφορίες από τον Guardian

 

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια