Tο «αντίο» στον Κώστα Βουτσά από την σύζυγό του: «Σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου»

Tο «αντίο» στον Κώστα Βουτσά από την σύζυγό του: «Σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου» Facebook Twitter
1

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά η Αλίκη Κατσαβού τον σύζυγό της Κώστα Βουτσά που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Ειδικότερα, η Αλίκη Κατσαβού με την οποία ο Κώστας Βουτσάς απέκτησε έναν γιο, τον Φοίβο, ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της σύζυγο.

View this post on Instagram

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου!» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού στην ανάρτησή της.

«Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» πρόσθεσε στο συγκινητικό της μήνυμα.

 Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν» σε ηλικία 89 ετών.

Τις τελευταίες 20 ημέρες ο Κώστας Βουτσάς νοσηλευόταν, έπειτα από λοίμωξη του αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής λειτουργίας του.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια