ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Μητσοτάκης για Βουτσά: Μαζί του δύει μια ολόκληρη εποχή αθωότητας

Μητσοτάκης για Βουτσά: Μαζί του δύει μια ολόκληρη εποχή αθωότητας Facebook Twitter
«Η αισιοδοξία και το αγνό χαμόγελο του Κώστα Βουτσά θα μας συνοδεύουν πάντα», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Πηγή φωτό ΑΠΕ-ΜΠΕ)
1

«Η αισιοδοξία και το αγνό χαμόγελο του Κώστα Βουτσά θα μας συνοδεύουν πάντα», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε tweet για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού.

Ο Κώστας Βουτσάς, έπειτα από νοσηλεία 20 ημερών, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης. «Ο Κώστας Βουτσάς ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι, μαζί με το γέλιο και τη χαρά που μοίρασε απλόχερα σε τόσες γενιές Ελλήνων. Μαζί του δύει μία ολόκληρη εποχή αθωότητας. Η αισιοδοξία και το αγνό του χαμόγελο θα μας συνοδεύουν πάντα», αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποχαιρετώντας τον ηθοποιό, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά.


 

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια