Η Τζένιφερ Άνιστον καλωσόρισε τον «Τσάντλερ» στο Instagram με μια επική σκηνή των Friends

Η Τζένιφερ Άνιστον καλωσόρισε τον «Τσάντλερ» στο Instagram με μια επική σκηνή των Friends Facebook Twitter
4

Ο «Τσάντλερ» Μάθιου Πέρι έκανε λογαριασμό στο Instagram και η Τζένιφερ Άνιστον τον καλωσόρισε με τον μοναδικό τρόπο της, με μια επική σκηνή των Friends και μια throwback φωτογραφία τους.

Ο Μάθιου Πέρι μπορεί να είναι ο τελευταίος από Τα Φιλαράκια που φτιάχνει λογαριασμό στην πλατφόρμα, ωστόσο δήλωσε κατενθουσιασμένος που μπαίνει «επιτέλους» στον κόσμο των social media.

«Τόσο ενθουσιασμένος νιώθω που είμαι επιτέλους στο Instagram», έγραψε ο 50χρονος ηθοποιός, στην πρώτη του ανάρτηση, όπου δημοσίευσε ένα GIF από τον χαρακτήρα του Τσάντλερ Μπινγκ να χοροπηδάει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is how thrilled I am to finally be on Instagram. So, here we go...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4) στις

Ανάμεσα σε εκείνους που τον καλωσόρισαν στο Instagram, ήταν και οι πρώην συμπρωταγωνίστριές του, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου, με το ποστ της «Ρέιτσελ» να κλέβει ωστόσο για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.

«Έχω πάθει σοκ που ο Μάτι μπήκε τελευταίος στο Instagram σκεπτόμενη πως ήταν...εεμ...Α! Computer processing TRANSPONSTER [σ.σ. ατάκα από σκηνή στα Φιλαράκια]», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον, που κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες φτάνοντας τους ένα εκατομμύριο followers γρηγορότερα από κάθε άλλο χρήστη, όταν έφτιαξε για πρώτη φορά λογαριασμό τον περασμένο Οκτώβριο. 

Μαζί με το μήνυμα δημοσίευσε μια παλιά κοινή τους φωτογραφία και φυσικά ένα απόσπασμα από την διάσημη σκηνή όπου με την Μόνικα δυσκολεύονται να θυμηθούν τι δουλειά κάνει ο Τσάντλερ, με αποτέλεσμα να χάσουν το διαμέρισμά τους σε ένα παιχνίδι που έπαιζε όλη η παρέα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I'm shocked Matty is the last to join Instagram, considering he was a uh... umm....oh crap ??‍♀️ Oh! A computer processing TRANSPONSTER. #FBF

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Η διάσημη σκηνή στην οποία αναφέρεται η Τζένιφερ Άνιστον:

 

Την Πέμπτη η Λίζα Κούντροου, που υποδυόταν την Φοίβη στην σειρά, είχε δημοσιεύσει επίσης μια φωτογραφία της με τον Μάθιου Πέρι από όταν ήταν νεότεροι.

«Επιτέλους!!!», έγραψε. «Γιούπι!! Δεν πιστεύω στα μάτια μου ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ [σ.σ. χαρακτηριστική ατάκα της Φοίβη στην σειρά] Καλωσόρισες στο Instagram».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Finally!!! Yay!! Can’t believe my eyes MY EYES Welcome to Instagram @mattyperry4 #friendsforlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Kudrow (@lisakudrow) στις

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Οταν δεν εχεις κανει τιποτα αλλο ενω θα μπορούσες γιατι ειχες ολες τις δυνατοτητες... Και γιατί σου αρεσει να ασχολούνται μαζι σου για κατι ανούσιο.....
Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο θλιβερή αυτή η συνεχής αναφορά στα 'Φιλαράκια' μεταξύ τους.. Γιατί να νοιάζει όλο το πλανήτη ότι ο Μαθιου Περυ ανοιξε λογαριασμό στο ινσταγκραμ;;