Έγκλημα στη Φθιώτιδα: «Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε»

Έγκλημα στη Φθιώτιδα: «Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε» Facebook Twitter
2

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στη Μακρακώμη Φθιώτιδας όπου ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα σπίτι του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από γείτονα που είχε ανησυχήσει, βρήκαν έναν άνδρα και μία γυναίκα νεκρούς μέσα σε λίμνη αίματος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγός της κείτονταν κι εκείνος νεκρός από βολή του ίδιου όπλου, το οποίο κρατούσε στο χέρι του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πιθανολογείται πως το ζευγάρι καβγάδισε και ο άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Σπερχειάδας αλλά και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για τη συλλογή στοιχείων.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου θα γίνει νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να ανακαλύψουν τα αίτια της τραγωδίας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια