Έγκλημα στη Φθιώτιδα: «Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε»

Έγκλημα στη Φθιώτιδα: «Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε» Facebook Twitter
2

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στη Μακρακώμη Φθιώτιδας όπου ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα σπίτι του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από γείτονα που είχε ανησυχήσει, βρήκαν έναν άνδρα και μία γυναίκα νεκρούς μέσα σε λίμνη αίματος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγός της κείτονταν κι εκείνος νεκρός από βολή του ίδιου όπλου, το οποίο κρατούσε στο χέρι του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πιθανολογείται πως το ζευγάρι καβγάδισε και ο άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Σπερχειάδας αλλά και μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για τη συλλογή στοιχείων.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου θα γίνει νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να ανακαλύψουν τα αίτια της τραγωδίας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια