Στη δημοσιότητα βίντεο από την ομοφοβική επίθεση σε ζευγάρι λεσβιών σε λεωφορείο του Λονδίνου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στη δημοσιότητα βίντεο από την ομοφοβική επίθεση σε ζευγάρι λεσβιών σε λεωφορείο του Λονδίνου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter
4

Βίντεο με την στιγμή που ένα ζευγάρι λεσβιών δέχεται ομοφοβική επίθεση μέσα σε λεωφορείο του Λονδίνου έδωσε στη δημοσιότητα η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου κι οι εικόνες σοκάρουν.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάρτιο αλλά έγινε γνωστό τον Ιούνιο, όταν μια από τις δυο γυναίκες, η 28χρονη Melania Geymonat, αεροσυνοδός από την Ουρουγουάη δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία εκείνη και η φίλη της, Chris, φαίνονται αιμόφυρτες.

Όπως εξήγησε, επέστρεφαν στο σπίτι τους στο Κάμντεν Τάουν μετά από ραντεβού τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Μαΐου όταν τους επιτέθηκαν τέσσερις άνδρες επειδή με την φίλη της αρνήθηκαν να φιληθούν μπροστά τους. 

Η ίδια είχε πει ότι με τη σύντροφό της Κρις βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο, όταν μια ομάδα νέων τους επιτέθηκε «απαιτώντας να φιληθούμε για να μπορέσουν εκείνοι να μας κοιτάνε, μας φώναζαν λεσβίες και μας περιέγραφαν στάσεις του σεξ». Κατόπιν, κατήγγειλε ότι οι έφηβοι δράστες τις είχαν χτυπήσει και ληστέψει. Οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Για την ομοφοβική επίθεση συνελήφθησαν τέσσερις νέοι, ηλικίας 15-18 ετών, στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «έγκλημα μίσους», ενώ ένας εξ αυτών κατηγορείται επίσης για κλοπή.

Το βίντεο διάρκειας 9 λεπτών από τις κάμερες ασφαλείας του λεωφορείου, που κατέγραψαν την επίθεση, είχε προβληθεί στο δικαστήριο και σήμερα η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα αποσπάσματα. 

Σε αυτό φαίνονται τρεις νεαροί να κάθονται αρχικά στο πίσω μέρος του διώροφου λεωφορείου και μετά να πλησιάζουν τις δυο γυναίκες, κάνοντας χειρονομίες. Στη συνέχεια παίρνουν την τσάντα της μίας, που τρέχει πίσω τους για να την πάρει πίσω. Σε λίγο οι νεαροί φαίνονται να γρονθοκοπούν στο πρόσωπο τις γυναίκες και αμέσως μετά κατεβαίνουν στο κάτω μέρος του λεωφορείου.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή της επίθεσης (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

 
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΛΑΒΙΟ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ ΛΟΥΛΑ

Διεθνή / Η μυστική φυγή του Φλάβιο Μπολσονάρου: Η εξαφάνιση, τα ψεύτικα ίχνη και το ταξίδι προς το Μαϊάμι

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω», δήλωνε τη Δευτέρα – Την Τετάρτη προσγειωνόταν στο Μαϊάμι, έχοντας περάσει από Αργεντινή και Ισημερινό, ενώ ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος
THE LIFO TEAM
ΑΛΒΑΝΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΑΜΑ

Διεθνή / Αλβανία: Πρόστιμα έως 5.500 ευρώ σε διαδηλωτές ακόμη κι αν δεν συμμετέχουν σε επεισόδια

Η κυβέρνηση Ράμα σκληραίνει τη στάση της απέναντι στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, που συνεχίζονται εδώ και μήνες – Το ανώτατο πρόστιμο αντιστοιχεί σε σχεδόν έξι μηνιαίους μισθούς
THE LIFO TEAM
ΤΟΜΑΣ ΜΑΡΚΛ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Διεθνή / Τόμας Μαρκλ: Ένταλμα για έρευνα σε συσκευές μετά τις καταγγελίες για υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αρνείται τις καταγγελίες, ενώ ο γιος του παρέδωσε στην αστυνομία των Φιλιππίνων τέσσερα κουτιά με ηλεκτρονικές συσκευές και άλλο υλικό
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δε νομίζω φίλε μου ότι η επίθεση αυτή όπως και πολλές αντίστοιχες στη Γερμανια’ στην Γαλλία η στην Ολλανδία, έγιναν επειδή οι χώρες αυτές δεν έχουν επαρκή νομοθεσία κατά των διακρίσεων! Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των επιθέσεων έχουν ως δράστες νεαρούς μουσουλμάνους μετανάστες ή πολιτογραφημένος δεύτερης γενιάς. Αυτή είναι πραγματικότητα και καιρός είναι να σταματήσουμε την εθελοτυφλία πριν μας πάρει όλους ο διάολος.
Να ευχόμαστε να μην δούμε κι εδώ παρόμοιες επιθέσεις φρίκης. Και να μην ξεχνάμε ότι μόλις πριν λίγες μέρες καταψηφίστηκε η τροποποίηση του άρθρου του Συντάγματος για την προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας που περιελάμβανε στις διακρίσεις το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου.