Χαμός στη Βρετανία με το άγριο ‘ξεμάλλιασμα’ στα social media των δύο συζύγων διάσημων ποδοσφαιριστών

Χαμός στη Βρετανία με το άγριο ‘ξεμάλλιασμα’ στα social media των δύο συζύγων διάσημων ποδοσφαιριστών Facebook Twitter
"Ο πόλεμος των WAGs": Κολίν Ρούνι - Ρεμπέκα Βάρντι
0

Σάλο και θυμηδία έχει προκαλέσει στη Βρετανία η διένεξη δύο επιφανών "WAGs" - της Κολίν Ρούνι και της Ρεμπέκα Βάρντι με την πρώτη να κατηγορεί την δεύτερη ότι έκλεβε συστηματικά ιστορίες από τον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram για να τις πουλήσει στα media.

Η Κολίν Ρούνι δήλωσε χθες στο Twitter ότι αναγκάστηκε να αντιδράσει μετά από τη δημοσίευση στα βρετανικά media μιας σειράς αναρτήσεων που είχε κάνει στον ιδιωτικό λογαριασμό της στο Instagram κατηγορώντας δημόσια την Ρεμπέκα Βάρντι για τη διαρροή.

Η Βάρντι με τη σειρά της αρνήθηκε την κατηγορία, ήδη όμως η δημόσια διένεξη είχε προκαλέσει φρενίτιδα στο Twitter με την αρχική ανάρτηση της Ρούνι (η οποία έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Twitter και γύρω στους 750.000 στο Instagram) να ξεπερνά τα 140.000 likes.

Χαμός στη Βρετανία με το άγριο ‘ξεμάλλιασμα’ στα social media των δύο συζύγων διάσημων ποδοσφαιριστών Facebook Twitter
Κολίν και Γουέιν Ρούνι

Εκτός από επιφανείς "WAGs" (wives and girlfriends) διάσημων ποδοσφαιριστών, οι δύο εμπλεκόμενες στη διαμάχη έχουν τη δική τους καριέρα στο χώρο των media και του θεάματος.

Η σύζυγος του Γουέιν Ρούνι έχει πλούσια αρθρογραφία με προσωπικές στήλες σε περιοδικά όπως το Closer και το OK!, ενώ η Βάρντι εμφανίζεται τακτικά σε τηλεοπτικά «πρωινάδικα» όπως το Good Morning Britain και το This Morning ενώ πρόπερσι συμμετείχε και στο ριάλιτι I'm A Celebrity...Get Me Out Of Here!.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσω των συζύγων τους όταν ήταν συμπαίκτες στην εθνική Αγγλίας και είχαν παρακολουθήσει τακτικά μαζί ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ενώ όμως αυτή είναι η πρώτη τους δημόσια διένεξη, οι σύζυγοί τους είχαν συγκρουστεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2016 στη διάρκεια του ευρωπαϊκού κυπέλλου εθνικών ομάδων (Euro).

Χαμός στη Βρετανία με το άγριο ‘ξεμάλλιασμα’ στα social media των δύο συζύγων διάσημων ποδοσφαιριστών Facebook Twitter
Ρεμπέκα και Τζέιμι Βάρντι

Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα των Times, ο Γουέιν Ρούνι, ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, είχε συστήσει στους συμπαίκτες του να κρατούν χαμηλό προφίλ και να αποφεύγουν τις αναρτήσεις στα social media κατά τη διάρκεια των αγώνων και να πουν και στις συντρόφους τους να κάνουν τον ίδιο. Ειδικές συστάσεις είχε κάνει και κατ' ιδίαν στον Τζέιμι Βάρντι όταν εκείνες τις μέρες είχαν δημοσιευτεί στο περιοδικό Hello! Οι φωτογραφίες του γάμου του με την Ρεμπέκα, η οποία πόσταρε διαρκώς παραλειπόμενα από την τελετή στο Twitter.

Τρία και πλέον χρόνια αργότερα, ήρθε η στιγμή της σύγκρουσης και για τις συζύγους τους όταν την Τετάρτη η Κολίν Ρούνι εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ρεμπέκα Βάρντι στο Twitter, κατηγορώντας την ότι πουλάει στην Sun ιστορίες που «κλέβει» από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Στην ανάρτησή της, η Ρούνι γράφει ότι ανακάλυψε τον «δράστη» όταν μπλόκαρε προσωρινά τους πάντες εκτός από την Βάρντι από τις ιστορίες της.

Χαμός στη Βρετανία με το άγριο ‘ξεμάλλιασμα’ στα social media των δύο συζύγων διάσημων ποδοσφαιριστών Facebook Twitter
Η επίμαχη καταγγελία της Κολίν Ρούνι

«Έσωσα σε screenshots όλες τις αυθεντικές ιστορίες και διαπίστωσα ότι τις έβλεπε μόνο ένα άτομο πριν διαρρεύσουν - πρόκειται για την Ρεμπέκα Βάρντι», γράφει στην ανάρτησή της.

Απαντώντας στην πρώην φίλη της, η Βάρντι αρνήθηκε κάθε κατηγορία και δήλωσε αηδιασμένη από αυτούς τους «αστήριχτους ισχυρισμούς», ενώ εκπρόσωπος της που επικοινώνησε με τον Independent, δήλωσε στην εφημερίδα ότι η Ρεμπέκα Βάρντι σκέφτεται να κινηθεί νομικά για να υπερασπιστεί την υπόληψή της.

Απευθυνόμενη προσωπικά στην Ρούνι, έγραψε χθες στο Instagram: «Όπως σου είπα μόλις και στο τηλέφωνο, θα περίμενα να επικοινωνήσεις μαζί μου πρώτα αν είχες σκεφτεί κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν έχω αποκαλύψει τίποτα για σένα όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν πολλοί δημοσιογράφοι που μου έχουν κάνει σχετικές ερωτήσεις μέσα στα χρόνια».

Χαμός στη Βρετανία με το άγριο ‘ξεμάλλιασμα’ στα social media των δύο συζύγων διάσημων ποδοσφαιριστών Facebook Twitter
Και η απάντηση της Ρεμπέκα Βάρντι

Με στοιχεία από τον Independent

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε οι γυναίκες έπαψαν να θεωρούνται το πιο σεξουαλικό φύλο;

Πολιτισμός / Οι αρχαίοι πίστευαν ότι οι γυναίκες ήταν πιο ακόρεστες σεξουαλικά από τους άνδρες

Η ιστορικός Jean Menzies γράφει για τη γυναικεία επιθυμία στην αρχαιότητα: από την «περιπλανώμενη μήτρα» και τη Σαπφώ μέχρι την Πομπηία, τα αρχαία sex toys και τη σημερινή σεξουαλική ύφεση.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Πολιτισμός / Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Η Βάλι Εξπορτ πέθανε στη Βιέννη σε ηλικία 85 ετών. Με έργα όπως το Tapp und Tastkino και το Genital Panic, άλλαξε ριζικά τη φεμινιστική performance και το βλέμμα πάνω στο γυναικείο σώμα.
THE LIFO TEAM
Για ποιον ρόλο πήρε 27 κιλά ο Ράιαν Γκόσλινγκ και τελικά δεν τον έπαιξε ποτέ;

Πολιτισμός / Για ποιον ρόλο πήρε 27 κιλά ο Ράιαν Γκόσλινγκ και τελικά δεν τον έπαιξε ποτέ;

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είχε αλλάξει εντυπωσιακά το σώμα του για έναν ρόλο που τελικά δεν έπαιξε ποτέ. Χρόνια αργότερα, ο Πίτερ Τζάκσον εξήγησε στις Κάννες τι είχε συμβεί πίσω από την αντικατάστασή του.
THE LIFO TEAM
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Βασιλιάς Ληρ μετά την πτώση του από τη σκηνή

Πολιτισμός / Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Βασιλιάς Ληρ μετά την πτώση του από τη σκηνή

Ο Ίαν ΜακΚέλεν θα ενσαρκώσει ξανά τον Βασιλιά Ληρ, στον πρώτο μεγάλο θεατρικό του ρόλο μετά το ατύχημα του 2024, όταν έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης στο Γουέστ Εντ.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον αποκάλυψε στις Κάννες πώς ο Στίβεν Κόλμπερτ βρέθηκε να γράφει νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Πολιτισμός / Ο Πίτερ Τζάκσον αποκάλυψε στις Κάννες πώς ο Στίβεν Κόλμπερτ βρέθηκε να γράφει τη νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο Στίβεν Κόλμπερτ είχε προτείνει στον Πίτερ Τζάκσον μια ιδέα για νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πριν ανακοινωθεί το τέλος του Late Show.
THE LIFO TEAM
Στις Κάννες, το πρώτο fashion show γίνεται στο αεροδρόμιο

Πολιτισμός / Στις Κάννες, το πρώτο fashion show γίνεται στο αεροδρόμιο

Πριν ακόμη οι σταρ πατήσουν στο κόκκινο χαλί, το αεροδρόμιο της Νίκαιας έχει ήδη γίνει η πρώτη ανεπίσημη πασαρέλα του Φεστιβάλ Καννών. Από την Ιζαμπέλα Ροσελίνι και τη Ράιλι Κίο μέχρι την Άλια Μπατ, τη Χάιντι Κλουμ και τον Ντιέγκο Κάλβα, οι αφίξεις λειτουργούν πλέον σαν μικρές εμφανίσεις μόδας, όπου η άνεση του ταξιδιού συναντά τις υποχρεώσεις των οίκων.
THE LIFO TEAM
Ο Μπαζ Λούρμαν μετέτρεψε ένα βαγόνι του 1932 σε αρ ντεκό σκηνή πάνω σε ράγες

Πολιτισμός / Ο Μπαζ Λούρμαν μετέτρεψε ένα βαγόνι του 1932 σε αρ ντεκό σκηνή πάνω σε ράγες

Το νέο ιδιωτικό βαγόνι-εστιατόριο της Belmond στο British Pullman έγινε σκηνικό εποχής από τον Μπαζ Λούρμαν και την Κάθριν Μάρτιν, με αρ ντεκό φαντασία, θεατρική μυθολογία και κινηματογραφική λάμψη.
THE LIFO TEAM
«ΜΑΘΟΥ»: Βρέθηκε αρχαίο ελληνικό μήνυμα σε βλήμα 2.100 ετών

Πολιτισμός / «ΜΑΘΟΥ»: Βρέθηκε αρχαίο ελληνικό μήνυμα σε βλήμα 2.100 ετών

Μια μολύβδινη βολίδα σφενδόνης από την αρχαία Ίππο, κοντά στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, φέρει την ελληνική επιγραφή «ΜΑΘΟΥ». Οι ερευνητές τη διαβάζουν ως σαρκαστικό μήνυμα προς τον εχθρό, κάτι σαν «πάρε το μάθημά σου», αποκαλύπτοντας μια απρόσμενα ανθρώπινη πλευρά του αρχαίου πολέμου: μαζί με το βλήμα ταξίδευε και ο χλευασμός.
THE LIFO TEAM