Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές

Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στη Σαμοθράκη, όπου εκατοντάδες επισκέπτες εγκλωβίστηκαν για μέρες στο νησί εξαιτίας προβλημάτων με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και τα πλοία που τα εκτελούν.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, κάλεσε το Μαξίμου να απολογηθεί για το «πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία» στο ζήτημα της Σαμοθράκης. «Μην ενοχλείτε. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές», σχολιάζει σκωπτικά κατηγορώντας τη ΝΔ για καθυστερημένα αντανακλαστικά. Τα προβλήματα στη Σαμοθράκη δεν έχουν λυθεί ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναρίθμητες είναι και οι ακυρώσεις. 

«Μια ολόκληρη εβδομάδα χρειάστηκε η "ευέλικτη" και "τεχνοκρατική" κυβέρνηση της ΝΔ για να συνεδριάσει για το ζήτημα της Σαμοθράκης. Μια εβδομάδα στην οποία η εικόνα της χώρα μας τραυματίστηκε, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες βίωσαν συνθήκες προσβλητικές για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια» σημειώνει ο κ. Χαρίτσης.

«Θα ανέμενε κανείς αρχικά μια συγγνώμη. Μια κυβερνητική απολογία για τα αργοπορημένα της αντανακλαστικά, μια συγγνώμη από τους επαγγελματίες του τουρισμού, μια συγγνώμη από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν. Αντί για αυτό ή για το όποιο σχέδιο για το μέλλον της Σαμοθράκης η κυβερνητική σύσκεψη της Δευτέρας έχει ως κύριο θέμα το προσφιλές σπορ της ΝΔ: τις δήθεν ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ. Να τελειώνουμε με αυτό το αστείο».

Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές Facebook Twitter

«Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία της. Ο τουρισμός της χώρας και η ζωή των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν την επιστροφή της ΝΔ από τις παραλίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί να αξιοποιηθούν οι χρηματοδοτήσεις για τις μελέτες εφαρμογής του λιμανιού και το ΠΕΑΛ (Πρόγραμμα Έργων Ανάπτυξης Λιμένα)-Master Plan που εξασφαλίστηκαν επί των ημερών μας προκειμένου να δοθεί άμεση και μόνιμη λύση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης,» καταλήγει ο εκπρόσωπος του κόμματος.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές Πηγή: www.lifo.grΕίναι καλή η ευαισθησία της Αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να ήταν μόνιμη και διαχρονική αυτή η ευαισθησία.Γιατί, τέτοιο καιρό καλή ώρα πέρυσι, ο τότε ΠΘ Τσίπρας, ήταν επίσης σε διακοπές και δη "χάϊ-κλας", ενώ είχε προηγηθεί όχι το χάος, αλλά Η ΚΟΛΑΣΗ στο Μάτι. Όπου αρκέστηκε να κάνει μια επίσκεψη εν κρυπτώ στις 6 η ώρα το πρωί, περιστοιχιζόμενος αποκλειστικά από λιβανωτούς κάθε κατηγορίας.Και που επίσης - πλήρης ενσυναίσθησης της τραγωδίας -, είχε στείλει τον κ. Καμένο να δηλώσει "φταίγανε και πληρώσανε όσοι είχαν αυθαίρετα, ας πρόσεχαν ! ". Αυτά για να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, να υπάρχει λίγη "τσίπα" - για ηθικό πλεονέκτημα ας μη συζητάμε καν - και να μην μας θεωρούν ηλίθιους !