Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές

Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στη Σαμοθράκη, όπου εκατοντάδες επισκέπτες εγκλωβίστηκαν για μέρες στο νησί εξαιτίας προβλημάτων με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και τα πλοία που τα εκτελούν.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, κάλεσε το Μαξίμου να απολογηθεί για το «πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία» στο ζήτημα της Σαμοθράκης. «Μην ενοχλείτε. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές», σχολιάζει σκωπτικά κατηγορώντας τη ΝΔ για καθυστερημένα αντανακλαστικά. Τα προβλήματα στη Σαμοθράκη δεν έχουν λυθεί ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναρίθμητες είναι και οι ακυρώσεις. 

«Μια ολόκληρη εβδομάδα χρειάστηκε η "ευέλικτη" και "τεχνοκρατική" κυβέρνηση της ΝΔ για να συνεδριάσει για το ζήτημα της Σαμοθράκης. Μια εβδομάδα στην οποία η εικόνα της χώρα μας τραυματίστηκε, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες βίωσαν συνθήκες προσβλητικές για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια» σημειώνει ο κ. Χαρίτσης.

«Θα ανέμενε κανείς αρχικά μια συγγνώμη. Μια κυβερνητική απολογία για τα αργοπορημένα της αντανακλαστικά, μια συγγνώμη από τους επαγγελματίες του τουρισμού, μια συγγνώμη από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν. Αντί για αυτό ή για το όποιο σχέδιο για το μέλλον της Σαμοθράκης η κυβερνητική σύσκεψη της Δευτέρας έχει ως κύριο θέμα το προσφιλές σπορ της ΝΔ: τις δήθεν ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ. Να τελειώνουμε με αυτό το αστείο».

Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές Facebook Twitter

«Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία της. Ο τουρισμός της χώρας και η ζωή των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν την επιστροφή της ΝΔ από τις παραλίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί να αξιοποιηθούν οι χρηματοδοτήσεις για τις μελέτες εφαρμογής του λιμανιού και το ΠΕΑΛ (Πρόγραμμα Έργων Ανάπτυξης Λιμένα)-Master Plan που εξασφαλίστηκαν επί των ημερών μας προκειμένου να δοθεί άμεση και μόνιμη λύση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης,» καταλήγει ο εκπρόσωπος του κόμματος.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Χαρίτσης: Χάος στη Σαμοθράκη και η κυβέρνηση κάνει διακοπές Πηγή: www.lifo.grΕίναι καλή η ευαισθησία της Αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να ήταν μόνιμη και διαχρονική αυτή η ευαισθησία.Γιατί, τέτοιο καιρό καλή ώρα πέρυσι, ο τότε ΠΘ Τσίπρας, ήταν επίσης σε διακοπές και δη "χάϊ-κλας", ενώ είχε προηγηθεί όχι το χάος, αλλά Η ΚΟΛΑΣΗ στο Μάτι. Όπου αρκέστηκε να κάνει μια επίσκεψη εν κρυπτώ στις 6 η ώρα το πρωί, περιστοιχιζόμενος αποκλειστικά από λιβανωτούς κάθε κατηγορίας.Και που επίσης - πλήρης ενσυναίσθησης της τραγωδίας -, είχε στείλει τον κ. Καμένο να δηλώσει "φταίγανε και πληρώσανε όσοι είχαν αυθαίρετα, ας πρόσεχαν ! ". Αυτά για να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, να υπάρχει λίγη "τσίπα" - για ηθικό πλεονέκτημα ας μη συζητάμε καν - και να μην μας θεωρούν ηλίθιους !