Καθιστή υποδέχτηκε η Μέρκελ την πρωθυπουργό της Δανίας

Καθιστή υποδέχτηκε η Μέρκελ την πρωθυπουργό της Δανίας Facebook Twitter
EPA
0

Καθιστή παρακολούθησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ την τελετή υποδοχής της πρωθυπουργού της Δανίας, μια ημέρα αφού εθεάθη να τρέμει ενώ στεκόταν για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας.


Η Δανή πρωθυπουργός Μέτε Φρέντρικσεν κάθισε δίπλα στη Μέρκελ κατά την υποδοχή της με στρατιωτικές τιμές στο Βερολίνο, πριν οι δύο γυναίκες βαδίσουν προς την καγκελαρία. Η Μέρκελ δεν φάνηκε να τρέμει και χαμογελούσε.

Μετά τη συνάντησή της την Τετάρτη, με τον Φινλανδό πρωθυπουργό Άντι Ρίνε, η καγκελάριος είπε ότι «επεξεργάζεται» αυτά τα επεισόδια που πρωτοεμφανίστηκαν στα μέσα Ιουνίου, όμως επέμεινε πως είναι καλά και πως «όπως ήρθε μια μέρα, έτσι και θα φύγει».

Σήμερα η Μέρκελ και η Φρέντρικσεν κάθισαν σε λευκές καρέκλες μπροστά από το γραφείο της καγκελαρίου ενώ ανακρούονταν οι εθνικοί ύμνοι.

Οι καρέκλες ήταν τοποθετημένες σε ένα μικρό βάθρο όπου η καγκελάριος και οι εκάστοτε καλεσμένοι της ακούν συνήθως όρθιοι τους εθνικούς ύμνους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Άντριου: Τι ακολουθεί μετά τη σύλληψή του και ποιες οι επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια

Η σύλληψη του Άντριου προκαλεί τριγμούς στη βρετανική μοναρχία και επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Έπσταϊν, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις συνέπειες στο κύρος της βασιλικής οικογένειας και τη στάση του Παλατιού απέναντι στην κρίση
THE LIFO TEAM