Το ευχαριστώ του Μπακογιάννη σε Γερουλάνο και Ηλιόπουλο - Επισκέφθηκαν το βανδαλισμένο περίπτερο

Το ευχαριστώ του Μπακογιάννη σε Γερουλάνο και Ηλιόπουλο - Επισκέφθηκαν το βανδαλισμένο περίπτερο Facebook Twitter
0

Με μήνυμα του στη σελίδα του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο οι οποίοι επισκέφθηκαν το βανδαλισμένο περίπτερο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά». 

Στο μήνυμά του ο Κώστας Μπακογιάννης είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στον Παύλο Γερουλάνο και στον Νάσο Ηλιόπουλο οι οποίοι «επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μίλησαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ. Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει». 

Το ευχαριστώ του Μπακογιάννη σε Γερουλάνο και Ηλιόπουλο - Επισκέφθηκαν το βανδαλισμένο περίπτερο Facebook Twitter

Χθες το βράδυ ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε το περίπτερο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά». Ο Παύλος Γερουλάνος έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Καμία ανοχή στους βάνδαλους. Η #Αθήνα που εμείς θέλουμε, η Αθήνα της επόμενης μέρας, δεν έχει θέση για οπαδούς της βίας».

Από την πλευρά του, ο Νάσος Ηλιόπουλος επισκέφθηκε το περίπτερο του συνδυασμού σήμερα το πρωί «για να καταδικάσει απερίφραστα τη χθεσινή επίθεσή». «Με τον Κώστα Μπακογιάννη και την παράταξη 'Αθήνα Ψηλά' μας χωρίζει ιδεολογική και πολιτική άβυσσος. Ωστόσο άλλο πράγμα η πολιτική κριτική και άλλο πράγμα οι θρασύδειλες ενέργειες και η προσβολή νεκρών», έγραψε στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος της Ανοιχτής Πόλης. 

Το ευχαριστώ του Μπακογιάννη σε Γερουλάνο και Ηλιόπουλο - Επισκέφθηκαν το βανδαλισμένο περίπτερο Facebook Twitter

Η επίθεση

 

Χθες κατά τη διάρκεια πορείας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, άγνωστοι βανδάλισαν το περίπτερο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», φωνάζοντας χυδαία μηνύματα για τον πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη, Παύλο Μπακογιάννη και τον τάφο του θύματος που είχε δολοφονηθεί από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. Εθελοντές της προεκλογικής εκστρατείας που βρίσκονταν στο σημείο, τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στο εκλογικό περίπτερο. 

 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM
Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM