Ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η επίθεση στο προεκλογικό περίπτερο του Μπακογιάννη

Ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η επίθεση στο προεκλογικό περίπτερο του Μπακογιάννη Facebook Twitter
1

Βίντεο με την επίθεση αλληλέγγυων του Δημήτρη Κουφοντίνα στο προεκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη, δημοσιεύτηκε πριν λίγο στο Διαδίκτυο. 

Στο περιθώριο της πορείας για τον ισοβίτη απεργό πείνας που ζητά να του εγκριθεί νέα άδεια από τις φυλακές, άγνωστοι βανδάλισαν το περίπτερο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», φωνάζοντας χυδαία μηνύματα για τον πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη, Παύλο Μπακογιάννη και τον τάφο του θύματος που είχε δολοφονηθεί από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.

Εθελοντές της προεκλογικής εκστρατείας που βρίσκονταν στο σημείο, τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες προκάλεσαν φθορές και κόλλησαν αφίσες υπέρ του ένοπλου αγώνα στην τζαμαρία του περιπτέρου. «Ήταν εκεί οι εθελοντές μας, αγόρια, κορίτσια, 18, 20, 22, 24 χρονών», δήλωσε αργότερα στην ΕΡΤ ο Κώστας Μπακογιάννης, περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης. «Περνά ομάδα ανθρώπων που φωνάζει χυδαία και αισχρά συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου και έχουν το θράσος να πάνε να κολλήσουν αφίσες και να γράψουν με σπρέι, να βανδαλίσουν το δικό μας περίπτερο».

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια