Σκληρή απάντηση Μαξίμου σε Μαρινάκη: Είναι ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ που ερευνάται για ηρωίνη

Σκληρή απάντηση Μαξίμου σε Μαρινάκη: Είναι ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ που ερευνάται για ηρωίνη Facebook Twitter
2

Σκληρή είναι η απάντηση του Μαξίμου στις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που «ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης "βγαίνει μπροστά" ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα "στημένα"», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Μαξίμου έχει ως εξής:

«Επιτέλους! Ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια.

Ο γνωστός εφοπλιστής, εκδότης, και κατηγορούμενος "βγαίνει μπροστά" ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα "στημένα".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

- Ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης, και για μια σειρά άλλα εγκλήματα, αλλά εκτοξεύει απειλές, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία Πρωθυπουργός που θα καταδικαστεί για "σκευωρία" εναντίον του. Τον ενημερώνουμε ότι πρέπει να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη γιατί προηγείται η δήθεν "σκευωρία" της Novartis.

- Χρηματοδοτεί τη ΝΔ, έχει κουμπαριές με την οικογένεια Μητσοτάκη, στηρίζει με κάθε μέσο τη Δεξιά, και την άκρα Δεξιά, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση, ή με άλλο κόμμα.

- Έχει μετατρέψει τις εφημερίδες που ελέγχει σε όπλα τοξικού πολέμου κατά της Αριστεράς, αλλά δηλώνει ότι αυτός είναι που άφησε ελεύθερους τους δημοσιογράφους του να γράφουν τη γνώμη τους.

- Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει πλοίο του με ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει πατριώτης και... Μακεδονομάχος.

Προφανώς, οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του, ενόψει και των εκλογών, έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του.

Ας είναι πάντως βέβαιος, ότι την παλινόρθωση της σαπίλας που ονειρεύεται για να γλιτώσει, ως φανερός ηγέτης πλέον της ΝΔ, δεν θα την επιτρέψει ο ελληνικός λαός», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξή του στον Real:

«Θα σας κάνω μια αποκάλυψη: Μου είχε ζητήσει μια χάρη ο κ. Παππάς που την ήθελε και ο πρωθυπουργός τον καιρό που γινόταν ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Να συναντήσω τον κ. Καλογρίτσα. Όπως και έγινε, τον συνάντησα και μου ζήτησαν να καταβάλω υπό τη μορφή δανείου το ποσό των 26,3 εκατ. ευρώ για να πληρώσει ο κ. Καλογρίτσας την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες. Εξήγησα στον κ. Καλογρίτσα ότι έχω την καλή διάθεση αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Τότε δεν είχαν πρόβλημα με τα χρήματα του Μαρινάκη. Προκαλώ τον κύριο Παππά να βγει και να το διαψεύσει. Τα δικά μας κεφάλαια έχουν ελεγχθεί από τους μεγαλύτερους ελεγκτικούς μηχανισμούς στον κόσμο.. Όταν οι εταιρείες μας είναι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και συνεργάζεσαι με τεράστιες εταιρείες γίνονται οι πιο λεπτομερείς έλεγχοι.

Υπάρχει και κάτι άλλο. Όταν ανέλαβα το in.gr, το Βήμα και τα Νέα μου είχαν ζητήσει να βάλω σε διευθυντικές θέσεις πρόσωπα της αρεσκείας του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης.

Σε όλες τις δουλειές είμαι εγώ, δεν κρύβομαι. Εγώ δεν μπορώ να γίνω Ιβάν Σαββίδης, ούτε μπροστινός ούτε λαγός. Τόσο καιρό έκανα υπομονή αλλά ο κόσμος πρέπει να ακούσει την αλήθεια.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΗΕ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης από ΟΗΕ: «Η Ελλάδα είναι γεφυροποιός, όχι ταραχοποιός» - Τι είπε για τεχνητή νοημοσύνη, οικονομία, Κυπριακό

Ζήτησε προτεραιότητα στη θαλάσσια ασφάλεια καθώς και αυστηρή ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης ενώ έστειλε μηνύματα για Τουρκία και Μέση Ανατολή
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Πολιτική / Κυβερνητική πηγή για δηλώσεις Ερντογάν: «Να χαμηλώσει η ένταση που δεν ανεβάσαμε εμείς»

«Θα ήθελα να το πω μια φορά πολύ ξεκάθαρα: η Τουρκία δεν είναι εχθρός της Ελλάδας, είναι γείτονάς της, είναι σύμμαχός της υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ», δήλωσε νωρίτερα, ο Τούρκος πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ GUARDIAN ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στον Guardian: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να αποδεχτεί σχέδιο δανεισμού των Γλυπτών του Παρθενώνα»

Ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει παράλληλα στο άρθρο του στη βρετανική εφημερίδα πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αποδεχτεί ρύθμιση που θα αναγνώριζε κυριότητα του Βρετανικού Μουσείου επί των Γλυπτών του Παρθενώνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
εμετικη και προκλητικη δηλωση απο το κομμα που καλυψε επιδοξους βιαστες (πρεσβης βενεζουελας) δολοφονους εξ αμελειας παιδιων (ξαδερφη Πολακη) κλπ κλπ, αν το πηγαινε κανεις στο ιδιο πνευμα. Βαθια αντιδημοκρατικη δηλωση για ενα αρχηγο που το θελουνη οχι πηγε εκατονταδες χιλιαδες κοσμου να επιλεξουν και οχι η μαφια μιας κεντρικης επιτροπης επι Αλαβανου. Εμετικη.
Εμετός...Όταν στηνόντουσαν τα dealια για το mega και τα Νέα ήταν καλά. Όταν έμπαινε στον Περαία με την ανοχή αν όχι με τη συνεργασία ακραίων ήταν καλά γιατί έκοβε τους άλλους.Και μετά ήρθαν οι μέλισσες.