ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σεξιστικό σχόλιο από Πάγκαλο: «Να ολοκληρώσω μαζί σας ή με την κυρία Αναστασοπούλου;»

Σεξιστικό σχόλιο από Πάγκαλο: «Να ολοκληρώσω μαζί σας ή με την κυρία Αναστασοπούλου;» Facebook Twitter
2

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του Θόδωρου Πάγκαλου στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, το οποίο πολλοί χαρακτήρισαν από σεξιστικό μέχρι χυδαίο.

Το σχόλιο ειπώθηκε προς το τέλος της εκπομπής, λίγο πριν το κλείσιμο, όταν ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε χαρακτηριστικά, «Να ολοκληρώσουμε τώρα».

Τότε ο Θόδωρος Πάγκαλος, παίρνοντας αφορμή από την φράση του Δημήτρη Οικονόμου, σχολίασε: «Να ολοκληρώσω μαζί σας ή με την κυρία Αναστασοπούλου; Προτιμώ την κυρία Αναστασοπούλου».

Αν και παρουσιαστές δεν έδωσαν συνέχεια, η Μαρία Αναστασοπούλου δεν έκρυψε την δυσφορία, σημειώνοντας «Ας ολοκληρώσουμε» με τον Δημήτρη Οικονόμου να προσθέτει «Ολοκληρώνουμε». 

Δείτε το βίντεο: 

 
Πολιτική
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια