Σεξιστικό σχόλιο από Πάγκαλο: «Να ολοκληρώσω μαζί σας ή με την κυρία Αναστασοπούλου;»

Σεξιστικό σχόλιο από Πάγκαλο: «Να ολοκληρώσω μαζί σας ή με την κυρία Αναστασοπούλου;» Facebook Twitter
2

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του Θόδωρου Πάγκαλου στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, το οποίο πολλοί χαρακτήρισαν από σεξιστικό μέχρι χυδαίο.

Το σχόλιο ειπώθηκε προς το τέλος της εκπομπής, λίγο πριν το κλείσιμο, όταν ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε χαρακτηριστικά, «Να ολοκληρώσουμε τώρα».

Τότε ο Θόδωρος Πάγκαλος, παίρνοντας αφορμή από την φράση του Δημήτρη Οικονόμου, σχολίασε: «Να ολοκληρώσω μαζί σας ή με την κυρία Αναστασοπούλου; Προτιμώ την κυρία Αναστασοπούλου».

Αν και παρουσιαστές δεν έδωσαν συνέχεια, η Μαρία Αναστασοπούλου δεν έκρυψε την δυσφορία, σημειώνοντας «Ας ολοκληρώσουμε» με τον Δημήτρη Οικονόμου να προσθέτει «Ολοκληρώνουμε». 

Δείτε το βίντεο: 

 
Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια