Ο Τραμπ άφησε τη Μελάνια στη βροχή - Το βίντεο με την ομπρέλα που σχολιάζεται

Ο Τραμπ άφησε τη Μελάνια στη βροχή - Το βίντεο με την ομπρέλα που σχολιάζεται Facebook Twitter
4

Το Twitter σχολιάζει για μια ακόμη φορά τους τρόπους του Τραμπ καθώς σε βίντεο εμφανίζεται να αφήνει την Μελάνια στην βροχή ενώ ο ίδιος κρατά ομπρέλα.

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο πριν το ζευγάρι αναχωρήσει για τη Φλόριντα με σκοπό την επιθεώρηση μετά τις καταστροφές του κυκλώνα Μάικλ.

Ο αμερικανός πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία εξήλθαν του Λευκού Οίκου και την ομπρέλα κρατούσε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ άφησε τη Μελάνια στη βροχή - Το βίντεο με την ομπρέλα που σχολιάζεται Facebook Twitter
Ο Τραμπ άφησε τη Μελάνια στη βροχή - Το βίντεο με την ομπρέλα που σχολιάζεται Facebook Twitter

Όμως ο πρόεδρος άφησε την Μελάνια στη βροχή για να πλησιάσει τους δημοσιογράφους και να σχολιάσει το πόσο καλή ήταν στη συνέντευξή της. Και στη συνέχεια επέστρεψε δίπλα της, κρατώντας ωστόσο την ομπρέλα με τρόπο που και πάλι την άφηνε εκτεθειμένη.

Στο τυπικό σκέλος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Πρώτη Κυρία έφθασαν στη Φλόριντα λίγο αργότερα για να επιθεωρήσουν με ελικόπτερο τις καταστροφές που προκάλεσε ο φονικός κυκλώνας Μάικλ, επισημαίνοντας ότι βασική προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση φαγητού και στέγασης για τους πληγέντες.

Το προεδρικό ζεύγος υποδέχθηκε ο κυβερνήτης της πολιτείας Ρικ Σκοτ στην αεροπορική βάση Eglin στη Φλόριντα, σε απόσταση 160 χιλιομέτρων δυτικά από τις περιοχές που σάρωσε ένας από τους σφοδρότερους κυκλώνες στις ΗΠΑ, συνοδευόμενος από ανέμους ταχύτητας 250 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ σκοπεύουν να επισκεφθούν και τη Τζόρτζια, που επλήγη επίσης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, προτού επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο αργότερα σήμερα, έγινε γνωστό από την αμερικανική προεδρία.

Ο μεγιστάνας, έχοντας στο πλευρό του τον Σκοτ, έναν Ρεπουμπλικάνο που έχει θέσει υποψηφιότητα για την αμερικανική Γερουσία στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, δήλωσε ότι βασικός στόχος της ημέρας είναι «να διασφαλίσουμε ότι όλοι είναι ασφαλείς, ότι έχουν να φάνε».

«Ξέρετε, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουν σπίτια» είπε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους προτού επιβιβαστεί στο ελικόπτερο για να επιθεωρήσει από ψηλά τις πληγείσες περιοχές της βορειοδυτικής Φλόριντα.

«Σε ορισμένοι από αυτούς δεν έχει απομείνει ούτε ίχνος του σπιτιού τους... επομένως το βασικότερο είναι να παράσχουμε τρόφιμα, νερό και ασφάλεια».

Την ίδια ώρα το ύψος των ζημιών υπολογίζεται μεταξύ 6 και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη ασφαλιστική εταιρεία AIR Worldwide.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε 4 πολιτείες. Δεκάδες αγνοούνται.

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλικός φωτογράφος μοιράζεται την αγαπημένη του φωτογραφία, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε μια αυθόρμητη στιγμή

Διεθνή / Βασιλικός φωτογράφος αποκαλύπτει σπάνιο αυθόρμητο «κλικ» του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα παιδιά του

«Ήταν πραγματικό προνόμιο να φωτογραφίζω τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή ίσως είναι η αγαπημένη μου λήψη μέχρι σήμερα», έγραψε σε ανάρτησή του ο φωτογράφος Josh Shinner
THE LIFO TEAM
Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν πως εάν χρειαστεί οι ΗΠΑ θα «διασώσουν» τους διαδηλωτές της χώρας

Διεθνή / Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν πως εάν χρειαστεί οι ΗΠΑ θα «διασώσουν» τους διαδηλωτές της χώρας

Εδώ και αρκετές ημέρες, οι Ιρανοί πολίτες διαμαρτύρονται για την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας τους - Εχθές υπήρξαν αναφορές για τουλάχιστον 6 νεκρούς
THE LIFO TEAM
Ο Μαδούρο δηλώνει έτοιμος να διαπραγματευτεί μια συμφωνία με τον Τραμπ για την καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών

Διεθνή / Ο Μαδούρο δηλώνει έτοιμος να μιλήσει με τον Τραμπ για την καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών

Ο Μαδούρο απέφυγε να σχολιάσει τη φερόμενη επίθεση των ΗΠΑ σε περιοχή πρόσδεσης σκαφών στη Βενεζουέλα, την οποία, σύμφωνα με τον Τραμπ, χρησιμοποιούσαν τα καρτέλ ναρκωτικών
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ενας ανθρωπος ο οποιος δεν εχει μυαλο να φροντισει πρωτα την γυναικα του και μετα την παρτη του, θα εχει μυαλο να φροντισει οπως πρεπει μια τοσο μεγαλη χωρα; Τα μικρα πραγματα δειχνουν πολλα για τον χαρακτηρα ενος ανθρωπου...