LIVE!

«Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους η Ελλάδα να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια του προσφυγικού», λέει ο Φερχόφστατ

«Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους η Ελλάδα να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια του προσφυγικού», λέει ο Φερχόφστατ Facebook Twitter
EPA
2

Δριμεία κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για το θέμα της σύλληψης των δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου» από τον επικεφαλής της ομάδας των Φιλελεύθερων στο Ευρωκοινοβούλιο, Γκι Φερχόφστατ. 

Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook δημοσίευμα που αναφέρεται στη σύλληψη των δημοσιογράφων. «Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους που ασκούν κριτική, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σχολίασε. 

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ για το ίδιο θέμα, ο εκδότης του Φιλελεύθερου, Θανάσης Μαυρίδης, υπεραμύνθηκε του ρεπορτάζ της εφημερίδας του. Υπογράμμισε πως η Αθήνα έχει λάβει κονδύλια της τάξης των 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ για να δημιουργήσει κέντρα σαν την Μόρια.

Επισήμανε δε πως πολλές υπηρεσίες του κέντρου, όπως ο καθαρισμός του βόθρου και η τροφοδοσία, δόθηκαν με απευθείας ανάθεση σε εργολάβους.

Πολιτική
2

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Όταν οι Συριζαίοι καταλάβουν ότι ο Πάνος είναι ενοχλητικό πλέον βαρίδι, τοτε πρόκειται να γελάσουμε πολύ. Για την ώρα ανταγωνίζεται τον Πολάκη σε τσαμπουκά και χυδαιότητα, ικανοποιώντας έτσι την χαιρεκακία των διαφόρων συριζοφασιστοειδών. Διόλου απίθανο όμως να πληρώσει στο μέλλον την νύφη ολόκληρης της ΠΦΑ τετραετίας, λειτουργώντας ως βολικός αποδιοπομπαίος τράγος.