LIVE!

Σγουρίδης για ΚΟ ΑΝΕΛ: Πράγματι, συζητήθηκαν ανταλλάγματα για το χρέος σχετικά με το Σκοπιανό

Σγουρίδης για ΚΟ ΑΝΕΛ: Πράγματι, συζητήθηκαν ανταλλάγματα για το χρέος σχετικά με το Σκοπιανό Facebook Twitter
0

«Λάδι στη φωτιά» φέρεται να βάζει ο Παναγιώτης Σγουρίδης των ΑΝΕΛ επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Δημήτρη Καμμένου ότι στην ΚΟ των ΑΝΕΛ συζητήθηκαν ανταλλάγματα του Σκοπιανού για το χρέος.

Μπορεί ο Νίκος Κοτζιάς να διέψευσε τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Καμμένου, περί ανταλλαγμάτων για το χρέος, αποκαλώντας τον «ψεύτη», αλλά ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ τον πρόσφατα διαγραφέντα βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένο.

Σύμφωνα με τον κ. Σγουρίδη, στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ συζητήθηκαν οικονομικά ανταλλάγματα για το χρέος, με την προϋπόθεση να κλείσει η συμφωνία για το ονοματολογικό.

Αρχικά ο κ. Σγουρίδης είπε: «Σε πηγαδάκι της ΚΟ συζητήθηκαν, αλλά δεν ετέθη στη συνεδρίαση» και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι η συζήτηση συνεχίστηκε και στη συνεδρίαση: «Το ζήτημα ήταν να σταθμίσουμε τη στάση ευθύνης μας, το κάναμε μέσα από διάφορα ζητήματα που τέθηκαν. Ειπώθηκαν και αυτά. Δεν μπήκαν όμως στη ζυγαριά».

«Όταν θα πάει η Β. Μακεδονία στο ΝΑΤΟ δεν θα είναι μόνιμο μέλος. Θα πρέπει να περάσει το δημοψήφισμα, να αλλάξει το Σύνταγμα και η συμφωνία να έρθει και να ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εμείς θα την καταψηφίσουμε. Από κει και πέρα μπαίνει θέμα δεδηλωμένης. Ο Μητσοτάκης αφαίρεσε το δικαίωμα, γιατί πλέον δεν μπορεί να ξανακαταθέσει πρόταση μομφής. Εμείς δεν θα ξαναδώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, αν ζητηθεί τότε».

Πολιτική
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM