Οι πρωταγωνίστριες του «Ocean's 8» παραδέχονται πως έχουν κλέψει στην αληθινή τους ζωή και αποκαλύπτουν τι

Οι πρωταγωνίστριες του «Ocean's 8» παραδέχονται πως έχουν κλέψει στην αληθινή τους ζωή και αποκαλύπτουν τι Facebook Twitter
0

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινία «Ocean's 8», που αποτελεί ταυτόχρονα σίκουελ και spin-off της γνωστής τριλογίας του Ocean, η Rihanna ρώτησε τις υπόλοιπες συμπρωταγωνίστριές της αν έχουν κλέψει ποτέ κάτι στη ζωή τους. 

Φυσικά στην ερώτηση απάντησε και η ίδια, που αποκάλυψε πως κάποτε έκλεψε ένα γεύμα, για την ακρίβεια κινέζικο φαγητό. «Έκλεψα κινέζικο», είπε η διάσημη τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως «είναι μεγάλη ιστορία», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Από την πλευρά της η Σάντρα Μπούλοκ παραδέχθηκε πως κάποτε έκλεψε κάποιο γλυκό. «Ήταν ένα γλυκό. Ήμουν μικρή και δεν ήξερα», είπε χαρακτηριστικά. 

Η Κέιτ Μπλάνσετ είπε πως έχει κλέψει παπούτσια και κάτι ψωμάκια, με τη Σάρα Πόλσον να παραδέχεται ότι κάποτε έκλεψε ένα ολόσωμο κορμάκι από βελούδο παρέα με μερικές φίλες της. 

Στη συνέντευξή τους στο ΕΤ, οι Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον και Αν Χάθαγουεϊ κλήθηκαν επίσης να απαντήσουν αν μπορούσαν να κλέψουν κάτι από την ντουλάπα ενός διασήμου, ποιος θα ήταν αυτός. 

H Σάντρα Μπούλοκ απάντησε πως θα έκλεβε κάτι από την ντουλάπα της Κέιτ Μπλάνσετ, εκείνη από αυτή του Καρλ Λάγκερφελντ, η Μίντι Κάλινγκ από της Beyonce και η Αν Χάθαγουεϊ από της Γκουέν Στεφάνι. 

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM