Μόνο ο Ντάνος θα μπορούσε να σηκώσει δύο Επιτάφιους φέτος!

Μόνο ο Ντάνος θα μπορούσε να σηκώσει δύο Επιτάφιους φέτος! Facebook Twitter
0

Όλοι τον θυμόμαστε να κάνει συνεχώς το σταυρό του στο Survivor!

Και κάθε σταυροκόπημα του Ντάνου στον Άγιο Δομίνικο γινόταν θέμα συζήτησης.

Το πόσο πιστός παραμένει ακόμη και ως νικητής το απέδειξε φέτος!

Πρέπει να είναι ο μόνος Έλληνας που - άγνωστο πώς - κατάφερε να σηκώσει δύο διαφορετικούς Επιτάφιους την Μεγάλη Παρασκευή.

Το λέει το ρεπορτάζ:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εκπληρώνοντας το τάμα που έχει κάθε χρόνο, επέστρεψε τις μέρες του Πάσχα στη Σκιάθο και συμμετείχε στην περιφορά του Επιταφίου. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, ο νικητής του Survivor πήγε πρώτα στο μοναστήρι της Ευαγγελίστριας, στις 9.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν από νωρίς στο μοναστήρι, ενώ στην περιφορά δεν άφησε τον Επιτάφιο ούτε ένα λεπτό από τα χέρια του.

Γύρω στις 23:30 ο Γιώργος πήγε σε δεύτερο Επιτάφιο και τον κράτησε σε όλη τη διάρκεια της περιφοράς στους δρόμους της Σκιάθου.

 



It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

It's Viral / Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

Ανεβαίνει στη πίστα για να πει την καψούρα του τυλιγμένος με ελληνικές σημαίες. Τραγουδάει τώρα με την Βανδή, και πίσω από τα κεσεδάκια με τα γαρύφαλλα βάζει για φόντο τα Ελγίνεια. Έτσι ευθυτενής που στέκεται μπορεί και να ετοιμάζεται να πει τον εθνικό ύμνο.