Κάθειρξη 13 ετών σε γιατρό στη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του

Κάθειρξη 13 ετών σε γιατρό στη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του Facebook Twitter
1

Ποινή κάθειρξης 13 χρόνων επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε έναν 41χρονο γιατρό, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε κατά πλειοψηφία ένοχος για ασέλγεια ανηλίκου, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, υπό τους όρους της μη προσέγγισης της κόρης του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Υπό αυτές τις συνθήκες, αφέθηκε ελεύθερος ενόψει του Εφετείου, παρά την καταδίκη του.

Ο ίδιος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2016, κατόπιν καταγγελίας στην Αστυνομία της εν διαστάσει συζύγου του και της πεθεράς του. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος γιατρός ασελγούσε στην ανήλικη, η οποία τότε ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Απολογούμενος στο δικαστήριο έκανε λόγο για εις βάρος του σκευωρία από την πρώην γυναίκα του και τη μητέρα της.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια