Κάθειρξη 13 ετών σε γιατρό στη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του

Κάθειρξη 13 ετών σε γιατρό στη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του Facebook Twitter
1

Ποινή κάθειρξης 13 χρόνων επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε έναν 41χρονο γιατρό, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε κατά πλειοψηφία ένοχος για ασέλγεια ανηλίκου, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, υπό τους όρους της μη προσέγγισης της κόρης του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Υπό αυτές τις συνθήκες, αφέθηκε ελεύθερος ενόψει του Εφετείου, παρά την καταδίκη του.

Ο ίδιος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2016, κατόπιν καταγγελίας στην Αστυνομία της εν διαστάσει συζύγου του και της πεθεράς του. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος γιατρός ασελγούσε στην ανήλικη, η οποία τότε ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Απολογούμενος στο δικαστήριο έκανε λόγο για εις βάρος του σκευωρία από την πρώην γυναίκα του και τη μητέρα της.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια