Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που ένας άνδρας πετά το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που ένας άνδρας πετά το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
1

Βίντεο - ντοκουμέντο, που δείχνει έναν άνδρα να πετά σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη το νεκρό βρέφος, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στις εικόνες, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να σταματά ένα λευκό όχημα, από το οποίο εξέρχεται ένας άνδρας που κατευθύνεται στον κάδο και πετά τη σακούλα με το νεκρό μωρό.

Στη συνέχεια επιστρέφει στο όχημα και φεύγει, ενώ οι κινήσεις του διήρκεσαν συνολικά 87 δευτερόλεπτα.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη δόθηκε στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία το νεογέννητο στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το βρέφος ήταν πρόωρο ή είχε κάποια άλλα προβλήματα.

Όπως όλα δείχνουν, δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Το μωρό πετάχτηκε στον κάδο 10 ώρες πριν το ανακαλύψει ένας ρακοσυλλέκτης, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις αρχές. Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο που ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του, το νεογέννητο ήταν τυλιγμένο με σεντόνια και σακούλες και είχε χαρτοπετσέτες στο στόμα του.

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ