Τίλερσον: Δεν αμφισβήτησα ποτέ τη διανοητική ικανότητα του Τραμπ

Τίλερσον: Δεν αμφισβήτησα ποτέ τη διανοητική ικανότητα του Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Ρεξ Τίλερσον δήλωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο CNN, ότι δεν έθεσε ποτέ υπό αμφισβήτηση την ικανότητα του Ντόναλντ Τραμπ να ασκήσει τα καθήκοντά του, την ώρα που συνεχίζεται η διαμάχη στις ΗΠΑ για το βιβλίο του συγγραφέα Μάικλ Γουλφ με επίκεντρο τον αμερικανό πρόεδρο, που κυκλοφόρησε σήμερα.

«Δεν αμφισβήτησα ποτέ τη διανοητική του ικανότητα» επισήμανε ο αμερικανός ΥΠΕΞ στη συνέντευξη που προβλήθηκε σήμερα. «Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την πνευματική του κατάσταση» συμπλήρωσε.

Ο Ρεξ Τίλερσον έκανε τις παραπάνω δηλώσεις μετά την κυκλοφορία του βιβλίου «Φωτιά και Οργή» του δημοσιογράφου Μάικλ Γουλφ, όπου περιγράφει έναν Λευκό Οίκο «υποταγμένο» στις ψυχικές διαθέσεις του μεγιστάνα.

«Δεν είναι όπως οι προκάτοχοί του» συνέχισε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. «Για αυτόν τον λόγο επίσης οι Αμερικάνοι τον εξέλεξαν (...). Επιθυμούσαν την αλλαγή. Επομένως έμαθα, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, να βελτιώνω τις σχέσεις μου με τον πρόεδρο, προκειμένου να του παρέχω τις πληροφορίες τις οποίες χρειάζεται για να λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΠΑΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΝΕΚΡΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Διεθνή / Νεπάλ: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης - Πάνω από 1.200 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Η Εθνική Υπηρεσία Μείωσης και Διαχείρισης Κινδύνων Καταστροφών του Νεπάλ ανακοίνωσε ότι έχουν ανασυρθεί 1.252 σοροί, ενώ ο συνολικός αριθμός των αγνοουμένων στη χώρα παραμένει στους 4.216
THE LIFO TEAM
Ο Μάιλο Γιαννόπουλος ζητούσε μαζικές απελάσεις. Μετά απελάθηκε ο ίδιος

Διεθνή / Ο «ex-gay» Μάιλο Γιαννόπουλος απελάθηκε και θυμήθηκε ότι είναι παντρεμένος με άντρα

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απέλασή του από τις ΗΠΑ, ο ακροδεξιός σχολιαστής είπε ότι ντρέπεται που στήριξε τον Τραμπ. Παραδέχτηκε επίσης ότι, παρά την «ex-gay» περσόνα του, παραμένει γκέι και παντρεμένος με άντρα.
THE LIFO TEAM
ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Υπάρχει πιθανότητα για ειρήνη με την Ουκρανία

Ο Πούτιν μίλησε για «ευκαιρία», αλλά επανέλαβε την κατηγορία ότι οι ουκρανικές προειδοποιήσεις σχετικά με κινδύνους για τα αεροπλάνα στον ρωσικό εναέριο χώρο ισοδυναμούν με «κρατική τρομοκρατία»
THE LIFO TEAM