Σκηνοθετώντας τον Φόβο

Σκηνοθετώντας τον Φόβο Facebook Twitter
0

Αυτή την Πέμπτη, η «Annabelle» επιστρέφει στους κινηματογράφους τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο της ντεμπούτο που ενθουσίασε τους φανς των ταινιών horror. Σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ («Μη Σβήσεις το Φως») και σε παραγωγή του διδύμου πίσω από τις ταινίες «Το Κάλεσμα» («The Conjuring») Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν, το sequel της ταινίας «Annabelle» αποτελεί ήδη μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 280 εκατομμύρια δολάρια.

Στην ταινία «Annabelle: Creation» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Στέφανι Σίγκμαν («Spectre»), η Τάλιθα Μπέιτμαν («The 5th Wave»), η Λούλου Γουίλσον («Ouija 2», «Deliver Us from Evil»), η Φιλίπα Αν Κούλτχαρντ («After the Dark»), η Γκρέις Φούλτον («Badland»), η Λου Λου Σάφραν («The Choice»), η Σαμάρα Λι («Foxcatcher», «The Last Witch Hunter»), η Ταϊλερ Μπακ στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο και οι Άντονι ΛαΠάλια («Without a Trace») και Μιράντα Ότο («Homeland», τριλογία «The Lord of the Rings»).

Σκηνοθετώντας τον Φόβο Facebook Twitter

Με περισσότερα από 280 εκατομμύρια δολάρια παγκόσμιες εισπράξεις μέχρι σήμερα η ταινία «Annabelle: Creation» κατάφερε να εκτοξεύσει τις συνολικές εισπράξεις των ταινιών που απαρτίζουν το σύμπαν του «Καλέσματος» σε πάνω από 1,2 δις δολάρια. Συνολικά, οι ταινίες του σύμπαντος του «Καλέσματος» αποτελούν ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες ταινίες τρόμου όλων των εποχών.

Το σύμπαν του «Καλέσματος» αναμένεται να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Το 2018 θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «The Nun», βασισμένη στον χαρακτήρα που γνωρίσαμε στην ταινία «Το Κάλεσμα 2». Επιπλέον, ήδη είναι σε στάδιο σχεδιασμού οι ταινίες «The Conjuring 3» και «The Crooked Man», η τελευταία βασισμένη σε έναν ακόμη χαρακτήρα που εμφανίστηκε στην ταινία «Το Κάλεσμα 2».

Η ταινία «Annabelle: Creation» θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου από την Tanweer

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Market news / ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Τα δέματα θα είναι διαθέσιμα για αυτόματη παραλαβή 24 ώρες το 24ωρο από το αγαπημένο ACS Locker, ή εναλλακτικά από κάποιο κατάστημα ACS που θα έχει προεπιλέξει αντίστοιχα ο πελάτης-παραλήπτης μέσω της ACiStant.
THE LIFO TEAM
Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Market news / Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Η Coca-Cola εμπνέεται από την μουσική και συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για 3η διαδοχική χρονιά, τοποθετώντας την gen-z στο επίκεντρο της νέας της παγκόσμιας καμπάνιας.
THE LIFO TEAM
Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Market news / Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Ένα χρόνο μετά την έναρξη των πρώτων τακτικών πτήσεων με ελικόπτερο στην Ελλάδα, η hoper διευρύνει σημαντικά τις υπηρεσίες της, δίνοντας πλέον στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα να κλείσει online ιδιωτικές πτήσεις και με συνεργαζόμενους αερομεταφορείς – γρήγορα, απλά και με πλήρη διαφάνεια.
THE LIFO TEAM
Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM