Η κυβέρνηση έχει "ανεβάσει" app για τις δράσεις της και έχει ήδη 10.000 χρήστες

Η κυβέρνηση έχει "ανεβάσει" app για τις δράσεις της και έχει ήδη 10.000 χρήστες Facebook Twitter
1

Μέσα σε ένα μήνα λειτουργίας, περισσότεροι από 10.000 χρήστες εγκατέστησαν σε smartphones και tablets, την εφαρμογή infogov, μέσω της οποίας ενημερώνονται οι πολίτες  για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της κυβέρνησης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα αναρτήθηκαν 300 κυβερνητικές δράσεις, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

 

Τα παραπάνω στοιχεία «επιτρέπουν» στον αρμόδιο υπουργό να κάνει λόγο για «ιδιαίτερη επιτυχία» του infogov.

 

Η εφαρμογή περιέχει τις ακόλουθες κατηγορίες:

§ Κοινωνική Αλληλεγγύη & Πρόνοια

§ Παιδεία

§ Υγεία

§ Ανάπτυξη & Οικονομία

§ Εργασία & Κοινωνική Ασφάλιση

§ Περιβάλλον & Ενέργεια

§ Αγροτική Ανάπτυξη

§ Πολιτισμός & Αθλητισμός

§ Δημόσια διοίκηση & Αυτοδιοίκηση

§ Άλλα θέματα

 

Οι χρήστες, υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σε ποια/ες από τις παραπάνω κατηγορίες θεμάτων θέλουν να ενημερώνονται μέσω αυτόματων ειδοποιήσεων, ενεργοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή “notification“ για την κάθε κατηγορία. Η εφαρμογή “infogov” είναι  διαθέσιμη στα λειτουργικά συστήματα “android” και “ios” και μπορούν οι χρήστες να την κατεβάσουν σε smartphones και σε tablets από το "Play Store" ή το "App Store".

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάρια στη Σελήνη: Το φιλόδοξο σχέδιο της Γαλλίας για διαστημική ιχθυοκαλλιέργεια

Τech & Science / Ψάρια στη Σελήνη: Το σχέδιο της Γαλλίας για διαστημικές ιχθυοκαλλιέργειες

Το γαλλικό πρόγραμμα Lunar Hatch ετοιμάζεται να στείλει λαβράκια στο διάστημα, ανοίγοντας τον δρόμο για βιώσιμη τροφή σε αποστολές στη Σελήνη και τον Άρη – αλλά και σε απομονωμένες περιοχές της Γης
LIFO NEWSROOM
Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Τech & Science / Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Η σημασία της αποστολής είναι τεράστια, καθώς μέχρι σήμερα η εκτίμηση του αποθηκευμένου άνθρακα βασιζόταν σε μεμονωμένες μετρήσεις δέντρων και υπολογισμούς με σημαντικό περιθώριο σφάλματος
LIFO NEWSROOM
Τι μας δείχνουν τα πρώτα ίχνη ζωής εκτός της Γης;

Διάστημα / Βρέθηκαν όντως ίχνη εξωγήινης ζωής;

Τι ανακάλυψε ακριβώς το τηλεσκόπιο James Webb; Θα υπάρξει σύντομα κατοικήσιμος πλανήτης; Πόσο κοντά είμαστε στην κατάκτηση του Διαστήματος; Ο αστρονόμος και καθηγητής Φυσικής του Διαστήματος Ξενοφών Μουσάς εξηγεί τι σηματοδοτεί η ανακάλυψη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια