Η κυβέρνηση έχει "ανεβάσει" app για τις δράσεις της και έχει ήδη 10.000 χρήστες

Η κυβέρνηση έχει "ανεβάσει" app για τις δράσεις της και έχει ήδη 10.000 χρήστες Facebook Twitter
1

Μέσα σε ένα μήνα λειτουργίας, περισσότεροι από 10.000 χρήστες εγκατέστησαν σε smartphones και tablets, την εφαρμογή infogov, μέσω της οποίας ενημερώνονται οι πολίτες  για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της κυβέρνησης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα αναρτήθηκαν 300 κυβερνητικές δράσεις, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

 

Τα παραπάνω στοιχεία «επιτρέπουν» στον αρμόδιο υπουργό να κάνει λόγο για «ιδιαίτερη επιτυχία» του infogov.

 

Η εφαρμογή περιέχει τις ακόλουθες κατηγορίες:

§ Κοινωνική Αλληλεγγύη & Πρόνοια

§ Παιδεία

§ Υγεία

§ Ανάπτυξη & Οικονομία

§ Εργασία & Κοινωνική Ασφάλιση

§ Περιβάλλον & Ενέργεια

§ Αγροτική Ανάπτυξη

§ Πολιτισμός & Αθλητισμός

§ Δημόσια διοίκηση & Αυτοδιοίκηση

§ Άλλα θέματα

 

Οι χρήστες, υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σε ποια/ες από τις παραπάνω κατηγορίες θεμάτων θέλουν να ενημερώνονται μέσω αυτόματων ειδοποιήσεων, ενεργοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή “notification“ για την κάθε κατηγορία. Η εφαρμογή “infogov” είναι  διαθέσιμη στα λειτουργικά συστήματα “android” και “ios” και μπορούν οι χρήστες να την κατεβάσουν σε smartphones και σε tablets από το "Play Store" ή το "App Store".

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια χελώνα με δύο κεφάλια γεννήθηκε στο Κέιπ Κοντ και το αριστερό «έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα»

Τech & Science / Μια χελώνα με δύο κεφάλια γεννήθηκε στο Κέιπ Κοντ και το αριστερό «έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα»

Βρέθηκε σε προστατευμένη περιοχή ωοτοκίας στο Κέιπ Κοντ και μέχρι στιγμής αναπτύσσεται φυσιολογικά. Το αριστερό κεφάλι, λένε οι άνθρωποι που τη φροντίζουν, είναι ήδη το πιο ζωηρό από τα δύο.
THE LIFO TEAM
Η Anthropic προειδοποιεί τους επενδυτές ότι η AI μπορεί να αποτελέσει «υπαρξιακό κίνδυνο για την ανθρωπότητα»

Τech & Science / Η Anthropic προειδοποιεί τους επενδυτές ότι η AI μπορεί να αποτελέσει «υπαρξιακό κίνδυνο για την ανθρωπότητα»

Στο ενημερωτικό δελτίο για την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο, η εταιρεία πίσω από το Claude περιγράφει μοντέλα που μπορεί να αντισταθούν στο κλείσιμό τους, να αποκρύψουν πληροφορίες ή να εμφανίσουν συμπεριφορά που «μοιάζει με εκβιασμό».
THE LIFO TEAM
APPLE ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΔΟΝΗΣΗΣ

Τech & Science / Apple: Καλείται να πληρώσει 5,7 δισ. δολάρια μετά από δικαστική διαμάχη για πατέντες δόνησης

Η εταιρεία ήχου Taction Technology υποστήριξε το 2021 ότι η Apple παραβίασε δύο πατέντες της που αφορούν συστήματα απτικής ανάδρασης, τα οποία επιτρέπουν τη δημιουργία δονήσεων κατά την εκτέλεση ενεργειών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια