Doutzen Kroes και Lara Stone γυμνές για το εξώφυλλο της Vogue

Doutzen Kroes και Lara Stone γυμνές για το εξώφυλλο της Vogue Facebook Twitter
2

Η Lara Stone και η Doutzen Kroes, δύο από τα κορυφαία supermodels του κόσμου που κατάγονται από την Ολλανδία, πρωταγωνιστούν στο επετειακό εξώφυλλο της oλλανδικής Vogue, με αφορμή τα 5α γενέθλια του περιοδικού.

Τα διάσημα μοντέλα φωτογραφήθηκαν γυμνά σε άκρως αισθησιακές πόζες από τον διάσημο Περουβιανό φωτογράφο Mario Testino, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες διακρίνονται να δίνουν ένα φιλί.

Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν και με ρούχα, χωρίς όμως ν' αφήσουν και πολλά στη φαντασία. Η Lara φοράει μία λεπτή, σχεδόν διάφανη μπλούζα, ενώ η Doutzen ένα ζευγάρι ψηλές μπότες.

«Η Lara έχει μεγάλη στήθη και η Doutzen εκπληκτικά οπίσθια. Ήταν το τέλειο γυμνό αυτές οι δυο μαζί. Και φιλήθηκαν χωρίς να διστάσουν. Το έκαναν γιατί ήξεραν πως θα δείχνουν τέλειες», είπε ο διάσημος φωτογράφος

Ωστόσο αυτή η έκδοση θα είναι συλλεκτική και μόλις 500 τεύχη θα είναι διαθέσιμα στο Άμστερνταμ. Το έντονο πορτοκαλί χρώμα της φωτογράφισης επιλέχθηκε για να ταιριάζει με το εθνικό χρώμα της Ολλανδίας.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2025: Η πρόσληψη του παρελθόντος – Η σήμερον ως αύριον και ως χθες

Πολιτισμός / Το «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Με συνολικά 140 εκδηλώσεις, το φετινό πρόγραμμα διατρέχει πολλαπλά πεδία καλλιτεχνικής έκφρασης και αναδεικνύει τη δημιουργική πολυφωνία του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. 
LIFO NEWSROOM
Νίκος Καραθάνος

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: «Τζένη Τζένη» - η θρυλική κωμωδία έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την υπογραφή του Νίκου Καραθάνου

Μια αισθηματική κωμωδία-σταθμός έρχεται στο θέατρο μετά από 60 χρόνια, με την ανατρεπτική ματιά του σημαντικού και πολύ αγαπημένου Έλληνα σκηνοθέτη.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

2 σχόλια
Από την ώρα που ανακοινώθηκε το εξώφυλλο και το special edition προσπαθώ να το βρω online να το αγοράσω αλλά εις μάτην. Doutzen μεγάλη αγάπη. Όποιος έχει μείνει Ολλανδία έστω και ένα μήνα καταλαβαίνει τι εννοώ όταν θα πω να απενοχοποιηθούμε κι εμείς όπως οι Ολλανδοί/Ολλανδέζες :)