Iταλία: 30 χρόνια φυλάκιση σε μητέρα παιδοκτόνο

Iταλία: 30 χρόνια φυλάκιση σε μητέρα παιδοκτόνο Facebook Twitter
1

Iταλία: 30 χρόνια φυλάκιση σε μητέρα παιδοκτόνο Facebook Twitter

 

Δικαστήριο της Σικελίας καταδίκασε σε τριάντα χρόνια φυλάκιση την Βερόνικα Παναρέλλο, είκοσι οκτώ ετών, με την κατηγορία δολοφονίας του οκτάχρονου γιου της, Λόρις , στις 29 Νοεμβρίου του 2014. Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για την δολοφονία του γιου της με στραγγαλισμό, ενώ σύμφωνα με τους δικαστές, στην συνέχεια μετέφερε και εγκατέλειψε το πτώμα του σε αρδευτικό κανάλι.

 

Η Παναρέλλο είχε υποστηρίξει ότι για την δολοφονία του Λόρις ευθυνόταν ο πεθερός της, με τον οποίο δήλωσε ότι διατηρούσε δεσμό, αλλά η κατάθεσή της, ως προς τον θάνατο του παιδιού της, δεν κρίθηκε αξιόπιστη.

 

Ο εισαγγελέας, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας χαρακτήρισε την παιδοκτόνο «εγωίστρια, ικανή να ψεύδεται και να χειραγωγεί τους άλλους». O συνήγορος υπεράσπισής της, από την μεριά του, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «έκλαψε και συνεχίζει να κλαίει, διότι δηλώνει αθώα και δεν μπορεί να δεχθεί την καταδικαστική αυτή απόφαση».

 

 

H Bερόνικα Παναρέλλο, αρχικά είχε δηλώσει στην κατάθεσή της ότι την ημέρα του θανάτου του Λόρις, τον είχε συνοδεύσει, όπως πάντα, στο σχολείο του, στην Σικελία. Μετά από κάποιους μήνες, όμως, άλλαξε εκδοχή: πρώτα είπε ότι το παιδί στραγγαλίστηκε μόνο του, παίζοντας με ηλεκτρικά καλώδια, ενώ στην συνέχεια ότι τον δολοφόνησε ο πεθερός της, διότι ο οκτάχρονος Λόρις είχε ανακαλύψει τον δεσμό τους. Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα ψυχίατρο, η γυναίκα «έχει πολυσύνθετη προσωπικότητα», αλλά «είναι, πάντως, σε θέση να έχει επίγνωση των πράξεών της».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Διεθνή / «Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Ο Κόλμπερτ είναι σφοδρός επικριτής του Τραμπ, ενώ το δίκτυο μόλις συμβιβάστηκε εξωδικαστικά με τον Αμερικανό πρόεδρο και βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης - Η απόφαση «είναι καθαρά οικονομική» και δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο της εκπομπής, ισχυρίζεται το CBS 
LIFO NEWSROOM
Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια