ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο βλέπει ο Λεβέντης

Εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο βλέπει ο Λεβέντης Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
2

Εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο προβλέπει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει «κυβέρνηση αλλαγής πολιτικής», καθώς, όπως εξηγεί, «το να διώξει πέντε και να φέρει άλλους πέντε είναι αλλαγή προσώπων και αυτό δεν λέει τίποτα».


Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ εάν η τελευταία κερδίσει τις εκλογές και δεν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, καθώς «έχουμε ένα χάσμα με τον Μητσοτάκη. Η οικογένεια αυτή πάντα ήταν αποστάτες του Κέντρου», αλλά αντίθετα εκτιμά ότι θα είναι πρόθυμη η Φώφη Γεννηματά.


Για τον Γ. Βαρουφάκη σημειώνει ότι «το κακό που έκανε ήταν ότι έφαγε όλον τον χρόνο μέχρι τον Ιούλιο και μετά αναγκάστηκε η Ελλάδα και ξεβρακώθηκε», ενώ για τον Β. Σόιμπλε λέει ότι «ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» και ότι «αναγκάζεται να είναι ο κακός» λόγω του φόβου της Ακροδεξιάς στη χώρα του.

Την εκτίμηση για εκλογές έκανε o κος Λεβέντης και σε εμφάνισή του σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ:

2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Από πέρυσι τον Ιανουάριο κάθε 3 μηνο βλέπει και εκλογές ο πρόεδρος. Καλύτερα να έκαναν πρόεδρο της ένωσης τη Λίστα Πατέρα. Και πιο μέσα θα έπεφτε και πιο σοβαρή και συγκροτημένη θα ήταν.Ο πρόεδρος κάνει για καλλιτέχνης.