Εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο βλέπει ο Λεβέντης

Εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο βλέπει ο Λεβέντης Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
2

Εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο προβλέπει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει «κυβέρνηση αλλαγής πολιτικής», καθώς, όπως εξηγεί, «το να διώξει πέντε και να φέρει άλλους πέντε είναι αλλαγή προσώπων και αυτό δεν λέει τίποτα».


Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ εάν η τελευταία κερδίσει τις εκλογές και δεν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, καθώς «έχουμε ένα χάσμα με τον Μητσοτάκη. Η οικογένεια αυτή πάντα ήταν αποστάτες του Κέντρου», αλλά αντίθετα εκτιμά ότι θα είναι πρόθυμη η Φώφη Γεννηματά.


Για τον Γ. Βαρουφάκη σημειώνει ότι «το κακό που έκανε ήταν ότι έφαγε όλον τον χρόνο μέχρι τον Ιούλιο και μετά αναγκάστηκε η Ελλάδα και ξεβρακώθηκε», ενώ για τον Β. Σόιμπλε λέει ότι «ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» και ότι «αναγκάζεται να είναι ο κακός» λόγω του φόβου της Ακροδεξιάς στη χώρα του.

Την εκτίμηση για εκλογές έκανε o κος Λεβέντης και σε εμφάνισή του σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Από πέρυσι τον Ιανουάριο κάθε 3 μηνο βλέπει και εκλογές ο πρόεδρος. Καλύτερα να έκαναν πρόεδρο της ένωσης τη Λίστα Πατέρα. Και πιο μέσα θα έπεφτε και πιο σοβαρή και συγκροτημένη θα ήταν.Ο πρόεδρος κάνει για καλλιτέχνης.