Αρνήθηκε σήμερα ο Στέλιος Κούλογλου ότι μίλησε χθες για συμφωνία της κυβέρνησης με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για στήριξη της μέσα από το κανάλι του. «Ποτέ δεν είπα ότι η Κυβέρνηση είχε συνάψει συμφωνία με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για να την στηρίζει μέσα από το κανάλι που θα έφτιαχνε, αυτό δεν το είπα, δεν προκύπτει ούτε από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης μου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84», είπε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης.
«Είπα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να μαζέψει χρήμα. Προφανώς θα ήθελε ένα από τα κανάλια να μην είναι τόσο εχθρικό όσο σχεδόν όλα τα σημερινά κανάλια. Ποτέ δε είπα ότι υπάρχει συμφωνία Κυβέρνησης-Καλογρίτσα ή στελεχών της Κυβέρνησης με τον Καλογρίτσα», τόνισε.
«Σε αυτό η Κυβέρνηση απέτυχε, αλλά βγήκε κερδισμένη, γιατί το παιχνίδι έγινε με πιο καθαρούς όρους. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για συμφωνία, όμως από την στιγμή που ο κ. Καλογρίτσας είχε εκδώσει αριστερή εφημερίδα, είχε σχέση με την Αριστερά, αν επέλεγε το κανάλι του να μην έχει την ίδια τακτική με τα υπόλοιπα, που είναι αντιπολιτευτική, για διάφορους λόγους, προφανώς ένα κανάλι που θα στήριζε την κυβέρνηση, τότε θα κέρδιζε τηλεθεατές» συμπλήρωσε.
Πολιτική /
Koύλογλου: Δεν είπα ποτέ για συμφωνία κυβέρνησης-Καλογρίτσα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης
ΣΑΤΑ: 48ωρη απεργία των ταξί στην Αττική
Ο Τραμπ εξετάζει το σενάριο πληρωμής έως 100.000 δολαρίων στους Γροιλανδούς κατοίκους
Σε κατάσταση «πανεθνικής διακοπής του διαδικτύου» το Ιράν: Οι πρώτες μαρτυρίες από την Τεχεράνη
Τραμπ: Οργισμένος μετά το ψήφισμα για τον περιορισμό των στρατιωτικών εξουσιών του στη Βενεζουέλα