O 19χρονος φοιτητής που θα χάσει live την παρθενιά του για την Τέχνη

O 19χρονος φοιτητής που θα χάσει live την παρθενιά του για την Τέχνη Facebook Twitter
26

Ο Clayton Pettet είναι 19 ετών και σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών του Λονδίνου, Central Saint Martins, και τον Ιανουάριο, στο πλαίσιο της εργασίας του, σκοπεύει να χάσει την παρθενιά του, κάνοντας ασφαλές, παθητικό σεξ για πρώτη φορά στη ζωή του, ως performance art. 

O 19χρονος φοιτητής που θα χάσει live την παρθενιά του για την Τέχνη Facebook Twitter

Ο 19χρονος, που είναι γκέι και βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών του, τιτλοφορεί την περφόρμανς του "Art School Stole My Virginity" (η Σχολή Καλών Τεχνών έκλεψε την παρθενιά μου) και θα την παρουσιάσει, για μία και μοναδική φορά, σε γκαλερί στο Hackney του Λονδίνου, στις 25 Ιανουαρίου του 2014, με τη συμμετοχή/συνεργασία ενός φίλου του.

  

Περίπου 75 συμφοιτητές του (και οι καθηγητές του) αναμένεται να παραβρεθούν. Την performance θα ακολουθήσει συζήτηση του Pettet με το κοινό. Όπως δηλώνει, σκοπεύει να τους ρωτήσει, εκτός των άλλων, αν παρατήρησαν κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του παρτενέρ του. 

 

O 19χρονος φοιτητής που θα χάσει live την παρθενιά του για την Τέχνη Facebook Twitter

 

"Ο πολιτισμός μας θεωρεί ότι η παρθενιά είναι κάτι πολύτιμο και σημαντικό, οπότε εγώ αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη δική μου -και την απώλειά της- για να δημιουργήσω ένα κομμάτι που θεωρώ πως θα προκαλέσει ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετική με το θέμα", δήλωσε ο ίδιος.  

 

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άννα Κουρουπού, συγγραφέας, ηθοποιός

Οι Αθηναίοι / Άννα Κουρουπού: «Ξέρεις πολλές τρανς που δουλεύουν στο Δημόσιο;»

Δηλώνει πως αν δεν ήταν η μητέρα της, θα είχε πεθάνει. Βρίσκει πως το τρανς στοιχείο έχει κάτι επαναστατικό, ενώ στα διαφορετικά βιώματα των παιδιών σήμερα αναγνωρίζει την αξία των αγώνων που δόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Η ακτιβίστρια, συγγραφέας και ηθοποιός αφηγείται τη ζωή της στη LiFO.
M. HULOT
Έβγαλαν τη ΛΟΑΤΚΙ+ ιστορία από το Εθνικό Μουσείο της Κολομβίας – Δικαστής διατάσσει να επιστρέψει

Διεθνή / Έβγαλαν τη ΛΟΑΤΚΙ+ ιστορία από το Εθνικό Μουσείο της Κολομβίας – Δικαστής διατάσσει να επιστρέψει

Ανάμεσά τους μια ιστορική σημαία Pride, αφίσες κοινωνικών κινημάτων και η πένα με την οποία υπογράφηκε η συμφωνία ειρήνης με τις FARC. Το μουσείο και το υπουργείο Πολιτισμού έχουν 48 ώρες για να συμμορφωθούν.
THE LIFO TEAM
Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: «Ο τρανς ακτιβισμός είναι ελιτίστικος»

Πολιτισμός / Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: «Ο τρανς ακτιβισμός είναι ελιτίστικος»

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ επιστρέφει με ένα εκτενές κείμενο για τη σύγκρουσή της με το κίνημα των τρανς δικαιωμάτων. Μιλά για τις απειλές που, όπως υποστηρίζει, έχει δεχτεί και ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να υποχωρήσει.
THE LIFO TEAM
Ένας τρανς άνδρας ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος λίγο πριν από την επέμβασή του – Η ταινία που βραβεύτηκε στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Ένας τρανς άνδρας ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος λίγο πριν από την επέμβασή του – Η ταινία που βραβεύτηκε στο Λονδίνο

Το «Aman» του Ραχούλ Ρόι κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, με μια ιστορία για την εγκυμοσύνη, την ταυτότητα και την πατρότητα.
THE LIFO TEAM
Κολομβία: Κατέβασαν τη σημαία Pride από το Εθνικό Μουσείο – «Πολιτική κατήχηση», λέει η υπουργός

Διεθνή / Η σημαία Pride που κάποτε κρυβόταν στο Κογκρέσο αφαιρέθηκε από το Εθνικό Μουσείο της Κολομβίας

Μια ιστορική σημαία του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος βρίσκεται ανάμεσα στα δεκάδες εκθέματα που απομακρύνθηκαν από το Εθνικό Μουσείο της Κολομβίας, στην Μπογκοτά. Η υπουργός Πολιτισμού μιλά για «πολιτική κατήχηση», ενώ ο πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει το «wokism».
THE LIFO TEAM
Ο Ρομέο Μπέκαμ φιλάει τον αντίπαλό του στο τένις — κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Forty Love»

Πολιτισμός / Ο Ρομέο Μπέκαμ φιλάει τον αντίπαλό του στο τένις — κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Forty Love»

Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ πρωταγωνιστεί σε μια γκέι ερωτική ταινία με τον Πολ Κίρτσερ. Το πρώτο τρέιλερ αποκαλύπτει φιλιά, προκλήσεις και μια σκοτεινή ανατροπή.
THE LIFO TEAM
Το BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και τις απόψεις τηςγια τα τρανς δικαιώματα

TV & Media / Το BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και τις απόψεις της για τα τρανς δικαιώματα

Η ζωή και η αμφιλεγόμενη δημόσια πορεία της δημιουργού του «Χάρι Πότερ» γίνονται ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων, που θα εξετάζει τόσο την τεράστια λογοτεχνική επιτυχία της όσο και τις συγκρούσεις γύρω από τις απόψεις της.
THE LIFO TEAM
Grindr: Πρόστιμο-ρεκόρ 8,6 εκατ. ευρώ για προσωπικά δεδομένα χρηστών που έφταναν σε διαφημιστικές εταιρείες

Τech & Science / Grindr: Πρόστιμο-ρεκόρ 8,6 εκατ. ευρώ για προσωπικά δεδομένα χρηστών που έφταναν σε διαφημιστικές εταιρείες

Η Νορβηγία επέβαλε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων της, αποκαλύπτοντας πώς ευαίσθητες πληροφορίες χρηστών του Grindr μπορούσαν να φτάσουν σε χιλιάδες διαφημιστικές εταιρείες.
THE LIFO TEAM
Λουκ Έβανς: «Φυσικά και θεωρώ τον εαυτό μου woke»

Πολιτισμός / Λουκ Έβανς: «Φυσικά και θεωρώ τον εαυτό μου woke»

Ο ηθοποιός επανήλθε μετά τη δήλωσή του ότι οι γκέι δεν είναι απαραίτητα «woke», υποστηρίζοντας πως ορισμένοι τίτλοι δεν απέδωσαν σωστά τη θέση του. Μίλησε επίσης για τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που εξακολουθούν να κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

17 σχόλια
O 19χρονος δεν έχει ξανακάνει σεξ. Δεν γνωρίζω την gay ψυχολογία αλλά gay ξε-gay είναι παρθένος. Και είναι διατεθειμένος να: 1. Κάνει πρώτη φορά σεξ προγραμματισμένα από πριν. 2. Να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με δενγκζερωπόσους μαζεμένους. Για να μην πω και 3. Να το κάνει, όχι με κάποιον που του αρέσει, αλλά με κάποιον επιλεγμένο που μπορεί να του σηκωθεί και αυτή είναι η προϋπόθεση.Με επιφύλαξη για τις λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε και δεν μας λέει το άρθρο, ο άνθρωπος θα χάσει ηρωικά την ευκαιρία να απολαύσει απερίσπαστος μια από τις σημαντικότερες στιγμές της σεξουαλικής του ζωής για ό,τι νομίζει ο ίδιος ότι είναι η τέχνη. Πιο θλιμμένο πεθαίνει.
συμφωνω απολυτα, θλιβερο οχι μονο:υπαρχουν παρα πολλοι φοιτητες/τριες που κανουν βιζιτες για να πληρωσουν τα διδακτρα τους, επισης εχουμε ακουσει κατα καιρους για κοπελες που "πουλανε" την παρθενια τους στο ιντερνετ για τον ιδιο λογοθα μπορουσε σαν καλλιτεχνης να σχολιασει αυτο το φαινομενο που ειναι τραγικοαλλα προτιμα να βγαζει τον εαυτο του "ξαναμενες" φωτογραφιες...
καλά από την άλλη παρθενιές έχουν χαθεί για πολύ λιγότερα, και πολλές είναι όντως προγραμματισμένες (χωρίς κοινό βέβαια!) αλλά δεν ξέρουμε αν του αρέσει ή όχι ο παρτενέρ του, απλά αναφέρει ότι είναι φίλος του, τώρα τα ''θλιβερό'' και ''θλιμμένο'' κλπ κλπ εγώ τα αφήνω να τα κρίνει ο ίδιος.
Φανταζομαι αυτο να γινεται ειδηση στην Ελλαδα... κι ειναι ελευθερος κι ο παναγιωταρος! χαχαχαχαΟκ ειναι λιγο σοκαριστικο αλλα αν τεχνη για αυτους σε μια τοσο καλη σχολη ειναι αυτο εγω παω πασο. Δεν ειμαι καλλιτεχνης ουτε εχω σχεση με την τεχνη για να μπορω να το κρινω.
ειναι αυτο που μου ελεγε η μανα μου "αν δεν στρωσεις κωλο πτυχιο δεν παιρνεις"αν και δεν νομιζω πως ειχε αυτο στο μυαλο τηςπαντως μου ηρθε στο μυαλο η πτυχιακη μιας κοπελας στην ΑΣΚΤ που εκανε στοματικο ερωτα στον φιλο της και το βιντεοσκοπουσε, δεν θυμαμαι το ονομα της γμτ...