Μεσογειακή κουζίνα με φρέσκια ματιά στα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά. Τα πιάτα φτιάχνονται με αγνά υλικά και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και η πατάτες τηγανίζονται σε ελαιόλαδο. Αυτή είναι, άλλωστε, η φιλοσοφία στο εστιατόριο Αλεξάνδρα, η καλή ποιότητα σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές. Το μενού ικανοποιεί όλα τα γούστα, καθώς προσφέρεται η επιλογή ανάμεσα σε κρέας -ψητό στα κάρβουνα- και ψάρι, όπως φαγκρί, σφυρίδα και λιθρίνια.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
21 γαλακτομπούρεκα που αξίζει να δοκιμάσετε

Αν σας αρέσει το γαλακτομπούρεκο, διαβάστε αυτή τη λίστα με τα 21 καλύτερα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon